Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja bym kupił raport (autobaza)i zobaczył tą naprawę w ASO a jak się potwierdzi to wziął kogoś (bimmer) do weryfikacji.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Popieram to co napisał kolega actchris.

Auto to demo czyli pierwsze prawie 30tys.km służył jako zastępcze i w wypożyczalni czyli konieczna mocna weryfikacja.

W ASO ostatnio nie bywało i jest do zrobienia akcja na chłodnicę EGR, to konieczne gdyż awaria tej chłodnicy może skończyć się pożarem.

Opublikowano
Sam właściciel auta, twierdzi że szkoda była naprawiana w ASO i na wszystko ma fakturę. Natomiast i tak raport ściągnięty, potwierdza szkodę powyżej wartości 50000 zł. Piszecie o dokładny sprawdzeniu (bimmer) chodzi o serwis BMW? Dziwi mnie również wartość z raportu wyceny z autobazy 65000 zł a w ogłoszeniu cena jest 84900 zł możecie się odnieść do tego?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A może macie kogoś godnego do polecenia, żeby pomógł sprawdzić auto? Oczywiście odpłatnie :) Rejon: Częstochowa.

wiele osób tutaj poleca tą osobę ->http://www.bimmer-check.com , opinie są rożne, sprawdź ich profil na fb to zobaczysz co robią.

• Moderatorzy
Opublikowano

Spece z niektórych ASO nie sprawdzą tak pojazdu jak bimmercheck :D

Jak ma fakturę to niech wyśle i wstaw ją tutaj.

• Moderatorzy
Opublikowano

Przekładnia

4 felgi

błotnik przód lewy i prawy

drzwi przód lewe i prawe

błotnik lewy tył

Jak dla mnie to nie jest otarcie przez wózek pod sklepem.

Opublikowano
Uważamy że jeśli już to trzeba to dokładnie sprawdzić i to przez fachowca znającego markę i jej słabe punkty.