Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam zmieniłem maglownice gdyż w mojej po wypadku dziwne szmery dochodziły w zakupionej miałem uszkodzone gniazdo na wtyczkę więc został przełożony silnik ze starej teraz jak w tytule jest błąd paska maglownicy mechanik próbuje to jakoś kodować adoptować i ni jak nie idzie czy ktoś ma wiedzę jak to ugryźć by było ok .Auto jeździe prowadzi się normalnie itd . Edytowane przez Pablo405
Opublikowano
Witam zmieniłem maglownicy gdyż w mojej po wypadku dziwne szmery dochodziły w zakupionej miałem uszkodzone gniazdo na wtyczkę więc został przełożony silnik ze starej teraz jak w tytule jest błąd paska maglownicy mechanik próbuje to jakoś kodować adoptować i ni jak nie idzie czy ktoś ma wiedzę jak to ugryźć by było ok

Próbowałeś przeczytać sobie to zdanie przed wysłaniem? Nikt tu polonistą raczej nie jest, ale bez przesady :mad2: Trzy razy w trakcie czytania można zapomnieć co było na początku.

Opublikowano
Witam zmieniłem maglownicy gdyż w mojej po wypadku dziwne szmery dochodziły w zakupionej miałem uszkodzone gniazdo na wtyczkę więc został przełożony silnik ze starej teraz jak w tytule jest błąd paska maglownicy mechanik próbuje to jakoś kodować adoptować i ni jak nie idzie czy ktoś ma wiedzę jak to ugryźć by było ok

Próbowałeś przeczytać sobie to zdanie przed wysłaniem? Nikt tu polonistą raczej nie jest, ale bez przesady :mad2: Trzy razy w trakcie czytania można zapomnieć co było na początku.

Skoro nie rozumiesz i nie znasz żadnej odpowiedzi dotyczącej pytania nie wiem po co się wypowiadasz .