Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Ostatnio po wizycie na myjce pojawiły się problemy z elektroniką w moim BMW E90.

Po umyciu, lusterka samoczynnie otwierały podczas zamykania samochodu + dodatkowo- co gorsze, spalił się sterownik świec żarowych.

Bardzo proszę Was o pomóc, bo szukałem i szukałem i znaleźć nie mogę, gdzie i którędy woda mogła się dostać do elektroniki.

Kanały mam drożne (te pod maską).

Dzięki wielkie z góry

Kamil

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sterownik to według mnie po prostu sie zepsul i nie ma nic wspólnego z lusterkami. Masz gdzieś mokro? Jakieś błędy po podpięciu pod komputer, nie na desce?
Opublikowano

Jedyne co to na wycieraczce po stronie pasażera lekko. Ale widziałem jak przez uszczelkę drzwi lekko przecieka.

Tylko po prostu dla mnie dziwny zbieg okoliczności - po myjni zaczęły świrować lusterka + spalony sterownik świec żarowych. Przez to się zastanawiam.

Opublikowano
Sterownik to według mnie po prostu sie zepsul i nie ma nic wspólnego z lusterkami. Masz gdzieś mokro? Jakieś błędy po podpięciu pod komputer, nie na desce?

Jedyne co to na wycieraczce po stronie pasażera lekko. Ale widziałem jak przez uszczelkę drzwi lekko przecieka.

Tylko po prostu dla mnie dziwny zbieg okoliczności - po myjni zaczęły świrować lusterka + spalony sterownik świec żarowych. Przez to się zastanawiam.