Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pre-LCI mam opcję zakupu za tysiaka na zawsze. Testowałem już na wakacjach, może być przydatne więc pewnie kupię, ale sklep BMW connect coś od wczoraj mi nie działa, nie mogę nawet sprawdzić ceny.

Opublikowano
W dniu 23.11.2024 o 11:27, local napisał(a):

Co prawda nie w LCI ale u mnie jak masz kamery 360 to recorder mogę “zakupić” z poziomu aplikacji myBMW za 500zl/rok

Większy sens ma jednorazowa opłata za dożywotnią aktywację - 1120 PLN brutto.

Opublikowano
15 godzin temu, apzs napisał(a):

Większy sens ma jednorazowa opłata za dożywotnią aktywację - 1120 PLN brutto.

Dzieki za info, nie widzialem tej opcji u mnie. 

Opublikowano (edytowane)

Czy ktos kto ma LCI moglby dodatkowo potwierdzic, ze Drive Recorder jest obecnie standardowym wyposazeniem bez zadnych opłat/dopłat? Wymaga kamer 360?

Edytowane przez Semtex93
Opublikowano
6 godzin temu, local napisał(a):

Dzieki za info, nie widzialem tej opcji u mnie. 

Nie wiem jak w aplikacji mobilnej, ale przez stronę www.bmw.pl i logując się do profilu z przypisanym autem, dostępny jest dział Connected Drive.

Niestety nie ma żadnych promocji Black Week, ale jak wejdziesz w Szczegóły przy BMW Drive Recorder, to powinieneś zobaczyć opcję jak na załączonym screenie.

Screenshot 2024-11-25 at 20.56.01.png

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Semtex93 napisał(a):

Czy ktos kto ma LCI moglby dodatkowo potwierdzic, ze Drive Recorder jest obecnie standardowym wyposazeniem bez zadnych opłat/dopłat? Wymaga kamer 360?

Tak, est w standardowym wyposażeniu, bez żadnych opłat, na nieograniczony czas. Tak, wymaga kamer 360.

Bildschirmfoto 2024-11-25 um 21.13.55.png

Edytowane przez buster12
Opublikowano
2 godziny temu, buster12 napisał(a):

Tak, est w standardowym wyposażeniu, bez żadnych opłat, na nieograniczony czas. Tak, wymaga kamer 360.

Bildschirmfoto 2024-11-25 um 21.13.55.png

Potwierdzam.