Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.fotosik.pl/zdjecie/b1841a2cc5510f2e

https://www.fotosik.pl/zdjecie/01b3d7e1d31652f0

https://www.fotosik.pl/zdjecie/7e771c3ff8d949c5

Witam x5 40D odebrane po 13 miesiącach oczekiwania.Konfigurowany pod siebie,jednak klika rzeczy w międzyczasie musiało wylecieć :cry: . W maju idzie na detailing to będą lepsze foty. Na razie zrobiłem nim niecałe 200 kilometrów ale jeździ się fajnie choć trochę odwykłem od SUVów.

Opublikowano
Jedyne zdjęcie, które udało mi się zobaczyć, pomimo że kompletnie tym nie byłem zainteresowany, to flaga ukrainy na cały ekran. WTF?
Opublikowano
Wkur***a mnie wstawianie tych zdjęć przez ten szajs a flaga ukrainy nie mam pojęcia jak znalazła się na moim profilu.
Opublikowano
Dzięki za link ale kręci mi cały czas i nie zrzuca.Trudno ,albo kiedyś wrzucanie zdjęć było łatwiejsze albo ja staję się nieudolny z wiekiem-fotek nie będzie.
Opublikowano
Próbuję od godziny-kręci,kręci,na końcu błąd i tyle. Kiedyś wstawiałem przez imageshack,fotosik,teraz za uja mi nie idzie. Mam to w d**ie. Na fejsie i insta jakoś sobie radzę :D ,tu nie muszę wstawiać zdjęć.
Opublikowano
Dlatego podałem link, gdzie nie kręci, tylko działa od strzała ;)
Opublikowano

Nie wiem po co się rejestrowałeś i nie mam zielonego pojęcia, jak to się może nie udać :D

MYsz3er.gif

Opublikowano

Nooo, fajnie zobaczyć ten konfig.

Dobrze wyglądają na czarnym te niebieskie drobne detale, jak lampy i zaciski.

Opublikowano

wygląda świetnie :cool2:

zastanawia mnie tylko czemu większość wybiera czarny szafir w porównaniu do czarny carbon

Opublikowano
Bo jest czarno czarny :D

mam taki sam wygląd zewnętrzny. W środku czarna skóra i listwy carbonowe

czarno to widzę :8) :8) :8)

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no ładna ale nie wiem po co zamazujesz tablice jak są i tak widoczne na pierwszej stronie tego wątku :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kilka niebieskich dodatków fajnie się wyróżnia na tle całego czarnego auta, które wygląda bardzo agresywnie :cool2:
Benzyna zamiast krwi...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Bo jest czarno czarny :D

mam taki sam wygląd zewnętrzny. W środku czarna skóra i listwy carbonowe

Można zdjęcia

Bo takie zamówiłem

aktualnie:

i4 G26 z 2023

X5 45e z 2023

118i z 2019

Były 730d E65 z 2004; 120i z 2005; 518d F10 z 2015; X4 20d z 2017, 518d z 2021

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Teśc bierze od zawsze czarne auta, teściowa tak samo. Tragiczne auto w utrzymaniu czystości. Widać wszystkie drobne ryski.

Ale jak czysty to wygląda ślicznie.

Opublikowano
Z tym czarnym to zależy też jaki lakier, bo ja jak np. zamawiałem kiedyś Porsche, to mówili, żeby nie brać białego bezpłatnego, bo jest dużo gorszym lakierem niż biały z dopłatą (inny rodzaj lakieru). Biały natomiast w odróżnieniu od czarnego nie nadaje się za bardzo na folie ochronne, straszny z tym problem, dwa białe auta i na obu folie żółkną i to widać, a ja np. nie wyobrażam sobie nowego auta bez folii chociaż częściowych. Także kolory mają różne wady.
Opublikowano

Tak jak piszesz, każdy kolor ma swój urok. Przy jasnym srebrnym trudno dobrać kolor przy malowaniu wybranych elementów. Przy e60 musiałem przez rzeczoznawcę tłumaczyć aso, że drzwi da się lepiej pomalować...

Optymalne chyba są jasnoszare.