Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, czy termostaty w e60 miały jakieś problemy i jest to znana wada? Od kupna samochodu zmieniałem już 2 razy na Behr (pierwszy montaż), po 7-9 miesiącach każdy dokonał żywota. Znajomi mają ten sam problem. Nie wiadomo co założyć żeby to działało dłużej niż 10 tys kilometrów. Pewnie pojawią się komentarze, że tylko ori, tylko czy to coś zmieni skoro Behr produkuje dla BMW? Zna ktoś problem i ma rozwiązanie?
E36 M54b25 - Drift&Fun
Opublikowano

Wszystko zależy skąd ten behr, z niemcowni powinien być ok chociaż tez zależy jak się trafi, z Włoch to totalna padaka która łamie się już w kartonie. Jeżeli masz behr made im germany(jak miałby zdarty znaczek to już w ogóle mega) w sklepie to to, jak jakiś z Włoch czy Turcji, to brałbym ori.

Montowałes sam czy w warsztacie? Warto zareklamować, a nóż się uda

Opublikowano
Sam montowałem, szczerze to nie spotkałem się żeby w innych autach tak szybko uszkadzały się nawet te z najniższej półki
E36 M54b25 - Drift&Fun
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Te behr kupione na allegro to nie behr tylko imitacja.

Ja też z tym walczyłem aż założyłem ORI z ASO i święty spokój .

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!