Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałem juz poprzedni temat ikona akumulatora + szarpanie. Temat wygląda następująco

W serwisie BMW po diagnostyce okazało się, ze do wymiany jest czujnik mimośrodowy, wału korbowego i rozrządu. To juz swoją drogą....

Kupiłem kabel do diagnostyki i zainstalowałem inpe, no i tu się ku*** zaczyna problem. Wszystko spoko, chciałem przeskanować auto itd... Zrobiłem skan błędów, potem je usunąłem i koniec, znaczy się koniec jezdzącego auta, bo stoi w garazu od 6 dni. Mechanik z 3 komputerami próbował to ogarnąć. Robiłem poradniki EWS srewues, tryb energooszczędny, no ku*** wszystko. Auto dalej stoi i mieli rozrusznikiem. Od 2 tyg. zrobiłem tym autem 200km, w ogole jakis zart i porazka. Jest tu jakiś czarodziej co pomoze? Moze byc przez forum, moze byc przez telefon, moze byc face too face, zapłacę jeśli trza, nakarmie i napoję, niech tylko ktoś pomoze. Okolice Łomianek, północ Warszawy :(:(:(:(:(

Opublikowano
Zrobiłem EWS na nowo itd.... mieli mieli, raz prawie odpalił, bo zaczął bulgotać ale padł akumulator. Podładowałem i dalej samochód stoi i nie jeździ, kazdy mechanik mówi Mi co innego. Jakieś porady? :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie masz błędy w inpie?
Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
  • 2 lata później...
Opublikowano

Cześć,

Odświeżam temat bardzo późno. Winna była pompa paliwa, właśnie przez nią pokazywało te wszystkie błędy.

Szczerze odradzam warsztat Vanos BMW Warszawa, każdy właściwie, który chciał Mnie naciągnąć na koszty rzędu 3000 zł

Finalna naprawa kosztowała Mnie 450 zł. 

Pozdrawiam