Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak aktualizować mapy? Duża navi professional, CCC. Czytałem, ze po prostu nagrać na płytę i będzie chodzić. Ma ktoś może link do pobrania nowych map i mnie lekko poinstruuje? E60 przedlift
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tu masz wszystkie mapy.

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=364232

CCC jest tak stare, ze BMW w 2019 przestalo wypuszczać aktualizacje. Ściagasz mape PROFFESIONAL i nagrywasz na płyte najowolniej jak sie da np progrem imgBURN. Polska jest na DVD3. Sciagasz tylko ta ktora potrzebujesz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ło Boziu, wierzę, że ogarniesz. W linku są wszystkie mapy jakie wypuszcza BMW. Ty potrzebujesz map:

Road Map Europe Professional 2019

Więc szukasz tych i odpalasz te. Masz do wyboru chomik lub mega.

Mógłbym ci tu link tylko do tego wkleić, ale włączyl mi się tryb nauczyciela :) ufam że ogarniesz :)

Opublikowano
Chyba przeliczyłem umiejętności. Pobrałem foler PRO19, w którym są 3 osobne obrazy ISO. Z folderu mam stworzyć jeden obraz i dopiero nagrać? Używam imgburn
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie. Mialeś pobrać tylko DVD, ktore cie interesuje. Wszędzie pisalem ze Polska jest na DVD3. Nagrywasz tylko DVD3.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyjmujesz starą 8 wsadzasz nową. Wszystko w temacie. Aby mapy byly plyta musi byc caly czas w napędzie. Navi czyta na bieżąco mapy z płyty.