Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna jestem posiadaczem E91 z 2010 roku, ale niestety nie mam tempomatu, a boli mnie noga na samą myśl o dłuższej trasie bez niego.

Czy jest ktoś z okolic Łodzi kto dołoży mi tempomat? Widzę, że są pająki na olx już od 40zł, ale że sam się boje grzebać to szukam kogoś kto się na tym zna. Zresztą później kodowanie itd, nie mam sprzętu i talentu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czysto informacyjnie. Zweryfikuj swoje oczekiwania. Pajaki do e91 z tempomatem, sa inne niz do e90 i kosztuja to co napisales x10 to raz dwa, musi byc odpowiedni.
Opublikowano
40 to najtańsza oferta, ale koło 100 jest już spory wybór, może trafie odpowiedni. Kwestia tego czy jest tu ktoś na forum co mi go podmieni i zapeogramuje.
Opublikowano
jestem z łodzi, założyłem już kilkadziesiąt jak nie kilkaset tempomatów. Jak chcesz mieć wszystko od A do Z bez problemów to napisz na PW. Nie jeden klient przyjeżdżał ze swoimi częściami i okazywało się że albo kupowali do sedana manetki od kombi albo dla 6cyl manetki od 4 cyl i zdziwienie, że się różnią