Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej, ostatnio musiałem kupić nową jednostkę główną do X3. Dealer skonfigurował nowy i mogę zobaczyć swój samochód w aplikacji My BMW i używać bluetooth, ale nie mogę już wysyłać adresów z mapy aplikacji do VidMate Mobdro samochodu. Wysyłają, ale nigdy nie docierają do sekcji powiadomień systemu informacyjnego.

Próbuję usunąć samochód z aplikacji, a następnie dodać go z powrotem, aby sprawdzić, czy to go zresetuje, ale nie mogę usunąć samochodu. Próbowałem ponownie zainstalować aplikację, a także nacisnąć i dotknąć ikony samochodu we wszystkich miejscach, które mogę znaleźć, aby uzyskać nowe menu, ale nic nie działa.

Czy ktoś robił to wcześniej w aplikacji Moje BMW na Androida?

Edytowane przez vatilgema
Opublikowano
Hej, ostatnio musiałem kupić nową jednostkę główną do X3. Dealer skonfigurował nowy i mogę zobaczyć swój samochód w aplikacji My BMW i używać bluetooth, ale nie mogę już wysyłać adresów z mapy aplikacji do samochodu. Wysyłają, ale nigdy nie docierają do sekcji powiadomień systemu informacyjnego.

Próbuję usunąć samochód z aplikacji, a następnie dodać go z powrotem, aby sprawdzić, czy to go zresetuje, ale nie mogę usunąć samochodu. Próbowałem ponownie zainstalować aplikację, a także nacisnąć i dotknąć ikony samochodu we wszystkich miejscach, które mogę znaleźć, aby uzyskać nowe menu, ale nic nie działa.

Czy ktoś robił to wcześniej w aplikacji Moje BMW na Androida?

Człowieku! Jesteś w dziale E83 - produkcję tego modelu zakończono w 2010 roku. Ty piszesz o BMW z 2017 (F25, może G01) - przenieś pytanie do właściwego działu, to ktoś Ci odpowie...

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)