Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od kilku tygodni walczę (a raczej machanik) z komunikatem jak w temacie czyli , brak stabilizacji toru jazdy, dodatkowo auto potrafi zgasnąć na postoju jak i w trakcie jazdy, był również bład przegrzania skrzyni biegów (po odczytaniu błedu było to 69 stopni). Dzieją się dziwne rzeczy, wiązki sprawdzone, bez przetarć i uszkodzeń. Mechanik sugeruje wymianę sterownika silnika, jednak nie jest tego pewien. Koszt używanego to kilka tysi i nie chciałbym wymieniać bez pewności że to to a nie inna pierdołka. Czy ktoś ma może jakiś pomysł, czy tylko mi przytrafiła sie taka usterka ? Oprócz oczywiście sprzedaży samochodu :D . Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano
szukaj mechanika, który zna się i specjalizuje w BMW. Oni potrafią naprawić wszystko
Opublikowano

No właśnie u takiego auto stoi :)

Naprawia tylko BMW i Mini, w Toruniu nie ma alternatywy a w ASO to mi go jeszcze bardziej popsują :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No właśnie u takiego auto stoi :)

Naprawia tylko BMW i Mini, w Toruniu nie ma alternatywy a w ASO to mi go jeszcze bardziej popsują :lol:

W Toruniu masz PMW Performance, chyba nie stoi u nich ???

Krzysztof