Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja sam robiłem. Kupiłem tylko gniazdo do wryczki od MULFA oraz COMBOXA kupiłem z kablami.

Potrzebujesz tego

ScreenShot2013-09-21at22919PM2.png

Gotowy kabel to koszt ponad 200zl z tego co pamiętam.

Za same gniazdo płacilem ze dwa lata temu na amazonje koło 50 zł. Piny ze szrotu za grosze.

Opublikowano
Ja sam robiłem. Kupiłem tylko gniazdo do wryczki od MULFA oraz COMBOXA kupiłem z kablami.

Potrzebujesz tego

ScreenShot2013-09-21at22919PM2.png

Gotowy kabel to koszt ponad 200zl z tego co pamiętam.

Za same gniazdo płacilem ze dwa lata temu na amazonje koło 50 zł. Piny ze szrotu za grosze.

Pamiętasz schemat podłączenia pinów?

Gdzie był dostępny gotowy kabel? Na alledrogo nie mogę znaleźć

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiecie może gdzie znaleźć przejściówkę z mulf 2 na combox

A po co? Nie pamiętam numeru wtyczki(znalazłem na jednym z zagranicznych for). Są dwa rodzaje wtyczek, które pasują do gniazda w Combox. Użyłem takiej, która miała takie same piny jak te we wtyku z MULF/TCUM. Poprzekładałem piny ze starych wtyczek do wtyczki z Combox i wpiąłem wtyczkę do modułu

Opublikowano

A po co? Nie pamiętam numeru wtyczki(znalazłem na jednym z zagranicznych for). Są dwa rodzaje wtyczek, które pasują do gniazda w Combox. Użyłem takiej, która miała takie same piny jak te we wtyku z MULF/TCUM. Poprzekładałem piny ze starych wtyczek do wtyczki z Combox i wpiąłem wtyczkę do modułu

Ile kabli wchodziło do twojego mulfa?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ile kabli wchodziło do twojego mulfa?

Samochód był wyposażony fabrycznie w TCUM i MULF2. Ten pierwszy obsługiwał bluetooth do rozmów i telematykę(m.in. SOS), MULF2 High obsługiwał tylko USB i AUX. Po przełożeniu odpowiednio pinów, wszystkie funkcję przejął combox

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystko co jest potrzebne do tej roboty jest w linku ktory wsawilem w trzecim poście. Jest ten sam link co wstawił BAX. Jest też co nalezy zakodować, jak poskładać wiązkę. Wystarczy przeczytać i zastosować.