Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fotele M ograniczają dostęp do fotelików dziecięcych zamontowanych z tyłu np. jak chcesz podać niekapka dzieciakowi. Warto sobie to wziąć pod uwagę jak się wozi dzieciaki. Sportowe są bardzo wygodne i z żoną sobie chwalimy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Fotele M ograniczają dostęp do fotelików dziecięcych zamontowanych z tyłu np. jak chcesz podać niekapka dzieciakowi. Warto sobie to wziąć pod uwagę jak się wozi dzieciaki. Sportowe są bardzo wygodne i z żoną sobie chwalimy.

To prawda, trochę mniej widać jak się odwrócisz i trudniej coś podać do tyłu, a dzieciom siedzącym z tyłu bardziej zasłania widok bo jest obszerny, ale jednak widzą trochę.

Do sportowych nie mam porównania, bo nie testowałem, ale obstawiam że będą też OK. Mam sportowe w drugim aucie X3, gdzie są gorsze raczej od sportowych w X5 i robiłem trasę 500km i nie ma dramatu, ale było czuć już mocno twardość.

Edytowane przez BMFun
Opublikowano
Fotele M dodatkowo są zaj...cie grube i zabierają sporo miejsca na nogi w drugim rzędzie

Proszę cię chyba nie widziałeś na żywo.

Na pewno nie zabierają więcej miejsca niż komforty.

To że mają grubsze boczki nie ma żadnego wpływu na ilość miejsca z tyłu.

Opublikowano

mea culpa

na szybko przeglądałem i pisałem z telefonu. nie przyczaiłem że jestem na kanale X5 bo obserwuje dwa kanały

chodziło mi o serię 5. widziałem sportowe m i były grube. w X5 może to nie robi aż takiej różnicy