Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Portal BMW ConnectedDrive pokazuje mi takie radosne komunikaty (nad mieszanką językową i ogólnym burdelem w tym komunikacie nie będę się znęcał).

Brak możliwości przedłużenia

Gebucht bis ,14.08.2022,. Ihr Paket kann nur mit dem neuen Paket verlängert werden.

Ktoś wie co dalej? Inny pakiet (z tych nowych, Connected Booster S, Connected Booster L) czy spadaj kliencie na drzewo?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bo tego pakietu już nie przedłużysz, został zastąpiony przez nowe, które bezproblemowo możesz aktywować.

Ja „Connected Booster M” wziąłem, z tego co pamiętam…

Opublikowano
No to pozostaje mieć nadzieję, że w odpowiednim momencie te nowe pojawią się jako opcje. Bo na razie ich nie widzę...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spokojnie, u mnie się pojawiły.

Ale żeby nie było za różowo - sklep Connected Drive nie wystawia faktury VAT z NIP… a rok wcześniej jeszcze wystawiali…

Więc jeśli chcesz wrzucić w koszty, to nie wiem - może lepiej przez ASO (o ile w ogóle jest taka możliwość).

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Który masz rocznik auta? Pochodzenie z polskiego rynku?

Myślę, że warto zacząć od zadzwonienia na infolinię Connected Drive, niech po VIN sprawdzą o co chodzi.