Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów, jestem nowym klubowiczem mam BMW X5 E53 z 2004r i mam problem ze światłami postojowymi a mianowicie po wyłączeniu zapłonu nie ma świateł postojowych, a do tego gdy włączę zapłon i włączę światła to zapalają się światła stop ale tylko dolne, listwa stopu u góry działa normalnie, a przy wyłączonych światłach światła stop działają normalnie, byłe u mechanika podłączył komputer ale żadnych błędów nie znalazł, może ktoś z was miał kiedyś podobny problem i mógłby mi podpowiedzieć w czy tkwi ten problem? Bardzo byłbym wdzięczny za porady.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto kupiłeś, czy samo tak się zrobiło? Te stopy świecą tylko lekko a po wciśnięciu hamulca mocniej, czy świecą ciągle na maxa?
Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano
Auto mam już 6 lat samo tak się zrobiło i światła świecą na maxa bez wciśnięciu stopu,po wciśnięciu stopu załącza się górne światło stop
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można spróbować przekodować LCM do serii, może pomoże.
Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano
Witam ponownie, nie było mnie bo jestem w pracy,też o tym pomyślałem a la to bende mógł zrobić jak wrócę.dam znać ale to dopiero za miesiąc,dzięki za podpowiedzi