Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie na razie sprawdza się CB Radio - koszt z montażem ok. 350zł. a tirowcy i inni cały czas gadają gdzie stoją z suszarką, który fotoradar nie działa, jakim nieoznakowanym z kamerą jeżdżą "misiaczki"

Jeśli ktoś się nie decyduje na zakup CB zawsze może jeżdzić za osobówką z dodatkową dłuższą anteną.

Opublikowano
I cale szczęście bo jak bym tam jechał BMW, to by mandat był dużo większy :mrgreen:

U mnie jest odwrotnie.

Za wszystkie mandaty odpowiada Pipidówka. :wink: :mrgreen:

E28 jest moją Świętą Krową :8)

Jeżdżę jakbym wypożyczył zabytek klasy 0 z muzeum, czemu bardzo sprzyja dostojnie chodząca Eta z "samograjem". :roll2: :mrgreen: Po dziurach toczę się jak z nadpękniętą porcelaną, tylko kiedy jest gładko i pusto, "grzeszę" w pobliżu 120 km/h.

Ba, przez E28 zacząłem jeździć "pobożniej". Statystycznie wolniej niż rok temu, wtedy w stylu "ograniczenie prędkości + VAT" (co widać na tej focie, wycenionej na 150 PLN, za 72 na 50 km/h).

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).