Skocz do zawartości

X5M Competition F95 Marina Bay Blue

BigCactus

Rekomendowane odpowiedzi

Po X5 G05 40i którym zrobiłem ponad 100k km i z którym bardzo się polubiliśmy przyszedł czas na zmianę - dzięki pozytywnym opiniom Osób z forum (za co dziękuję) i trochę także dzięki restrykcjom na inne modele wybór padł na X5M Competition. Wcześniej w sumie nie rozważałem M-ki, bo to mój daily car, ale że zawsze chciałem mieć M-kę... ;).

Dzień dotarcia do salonu:

60e24818f15a36a3med.jpg

Zabezpieczenie folią/powłoką:

5e16ff7d65f1e41cmed.jpg

Na gotowo (zdjęcia Studia detailingowego):

2c7df1450998e747med.jpg

88bbcc757197fe9emed.jpg

Dzień odbioru:

e534c86a705e5f20med.jpg

d44b8ab4f23e4db9med.jpg

Na zimówkach:

15bb3aa3163f43dcmed.jpg

Edytowane przez BigCactus

• Zasłużeni forumowicze

Piękne auto i piękny kolor. Bezawaryjnej i bezpiecznej eksploatacji! Reflektory są shadowline czy standardowe?

Bardzo pasują te felgi 809 do auta i wydają się bardziej nowoczesne niż 818. Jak zamawiałeś to był wybór? Obecnie konfigurator pokazuje wybór tyko przy x6m, a do X5 tylko 809.

Z góry przepraszam za off top-a !

Sławomir, nie ma co roztrząsać, czy potrzebne, czy nie - jak coś się podoba, to trzeba brać ! :D

W zeszłym tygodniu kupiłem sobie pod choinkę moto - nie wiem po co, bo jeździć raczej nie będę, ale się mnie spodobał, więc jest :mrgreen: .

2a78a6a20d64dd04.jpg

Żona jak zobaczy, to pewnie będzie awantura, ale w końcu nie mam wpływu na wybór prezentu od Gwiazdora :mrgreen: .

http://images.spritmonitor.de/1244128.png - ekologia pełną gębą :lol: