Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
mam Business Bmw Rds, lezalo juz pare latek w piwnicy i teraz po wlaczniu wyswietla sie CODE WAIT, jak dlugo trzeba czekac zanim bedzie mozna wpisac kod? i jeszcze jedno banalne pytanie jak wprowadza sie cyfry? tzn jesli przykladowo kod jest 7898 a przyciski na radju sa tylko od 1-6
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam kolegów z tym samym problemem!!!

Wczoraj musiałem odłączyc aku i mam problem z radiem oczywiście nie mam kodu radio jest orginalne ma numer

PH7850T1143095

POMOCY :modlitwa:

Opublikowano

Witam kolegów z tym samym problemem!!!

Wczoraj musiałem odłączyc aku i mam problem z radiem oczywiście nie mam kodu radio jest orginalne ma numer

PH7850T1143095

I JEST TO BUSINESS RDS PHILIPS

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Oryginalne radyjko w E34 520i. Odłączyli akumulator, zatem teraz by powrócić do odsłuchu tak niezbędnego elementu jak muzyka potrzeba mi kodu do radyjka!! A powiem ze szukam dosyc skrzętnie po sieci.. nie ukrywam, że właśnie wyczerpały mi się pomysły.. zwracam się więc do ludzi. Będę zajebiście wdzięczny za pomoc.!!
Opublikowano

Prosze Was wszystkich i kazdego z osobna, czy na prawde Pioneer jest tak niespotykanym w e36 radiem i nikt nigdy nie dotarł do magicznych czterech cyfer rozkodowujących go!!!????????

Tracę nadzieję na to radyjko, może to impuls dla zmiany choć, bardzo je lubię! proszę raz jeszcze niezmiernie o pomoc w rozkodowaniu go!

NUMER SERYJNY: PI92xxN0061831