Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no bo ty masz e38 na innych felgach, wiekszosc chwali to co ma :)

ja mowie o posiadaczah innych aut niz bmw e38 ze im szczena opada

ale z gustami sie nie dyskutuje :)

mozna by zrobic sonde na forum, przedstawic auta na roznych felgach

i wtedy wszyscy zaglosuja

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
ale mi sie nie podobaja tylko moje... Podoba mi sie bardzo ta pierwsza z lewej na 1 zdjeciu, podoba mi sie skrecany BBS do e38. Nie podobaja mi sie Alpiny, nie wiem czym wiekszosc sie w nich zachwyca...

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano
Marcin978 :cool2: :cool2: juz kiedys sie na ten temat wypowiadalem..sa to felgi bardzo eleganckie..w rzeczywistosci jeszcze bardziej i sam sie do nich przymierzam..a alpiny..to poprostu klasyk i zawsze beda mi sie podobac!!!

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
IMHO Te po prawej brał bym bez zastanowienia ale do e32, do e38 tylko te po lewej.

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

• Członkowie klubu
Opublikowano
Fele super. Zauważ tylko, że b.trudno będzie je utrzymać w super stanie - za bardzo "wystają" - guma ich nie chroni. Przy parkowaniu i podjazdach może być ciężko.

UIHZ9556.JPG

Opublikowano
marek nie wyglupiaj sie te fele nie do 7ki..wiem ,ze z ciebie fachowiec ale tu sie z toba nie zgodze..ja jestem maniakiem felg i naprawde radzilbym ci oryginalne np. te z prawej sa naprawde ladne, a swoja droga piec waskich ramiona nie wyglada dobrze w e38 uwierz mi ty jestes dobrym mechanikiem a ja znam sie na felgach tak jak ty na e38..wiec kupuj oryginaly migle milia to dobra firma ale nie do tej klasy bmw co innego e39 chociaz tez glupio..a jak chcsz ladne fele to kupuj zawsze od nowszego modelu np.e65 a na allegro sa teraz ladne 20" za 2800zl i jak juz to te beda rewelacyjnie wygladaly..9J ty 10J..oponki 245.40.20 i tyl 275.35.20 !!!
Opublikowano
znaczka nie zdejme bo fajny jest. zresztą w niemcach też takie widziałem na BMKach

a koła to mie sie w ten deseń widzą

To, ze cos zakladaja Niemcy nie znaczy, ze slepo nalezy ich nasladowac :mrgreen: Kola niezle, ale tamte wczesniejsze ladniejsze :) Co oryginal to oryginal - ale to tylko moje skromne zdanie, zrobisz jak zechcesz.

Opublikowano (edytowane)

Te 16' zalozone na samochdzie tez sa bardzo ladne, ewentualnie te po lewej. A tak w ogole to Alpiny sa boskie:

http://img160.imageshack.us/img160/1829/alpina20b12iw5.jpg

Edytowane przez MArcin 850i
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
co sadzicie o tych felgach?

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.