Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem ze swoją 328i n20. Rano wyjechałem z garażu i za jakieś 500 metrów zatrzymałem się na parkingu, auto było na Drive a ja trzymałem hamulec, auto pracowało normalnie jak na ten silnik i nagle zaczęło dziwnie stukać w silniku przez kilka sekund i się uspokoiło, chwila spokoju i znowu stukanie. Przełączyłem na P i cisza, zapinam Drive i znowu to samo. Obroty stoją w miejscu, nie falują. Zauważyłem już wcześniej to ale teraz przy takiej temperaturze problem się nasilił. Wcześniej przy zatrzymywaniu się na światłach też tak postukiwal i wchodzil w takie delikatne drgania. Samochód ma 190 000 przebiegu, wymieniony rozrząd z napędem pompy oleju i panewkami.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nikt nie jest w stanie czegoś podpowiedzieć? Taka sytuacja jak w pierwszym poście się nie pojawila już ale do szału doprowadza mnie to że zatrzymując się na światłach auto jakoś nierówno pracuje, tak jakby falowaly delikatnie obroty ale wskazówka stoi w miejscu. Nie wiem czy mi się wydaje ale jeśli odpale ogrzewanie i delikatnie zwiększe siłę nadmuchu to tak jakby auto równo zaczynało pracować.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
N20, tu nikt nie pomoze zdalnie, moze byc wszystko bo silnik tragedia.