Skocz do zawartości

Opis komputera TV, Navi, Webasto, telefon - jak uruchomić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam bmw 725tds i mam pytanie czy ma ktos jakis opis calego komputera po polsku.Jest TV -NAVI-WEBASTO-TELEFON.Kupilem plyte z mapa polskie wydanie jak uruchomic .
Opublikowano
a ja mam pytanko do założyciela tego wątku. Jak sprawuje ci sie tds w siódemeczce? czy nie jest troszkę za słaby ? Jak na tak dużą limuzynę.
Podjechali ułani pod okienko beemką siódemką.
Opublikowano
Witam no nie ukrywam ze jest troszke przy slaby ale powim szczerze kupilem go nie dla jakiejs pirackiej jazdy i tak na naszych drogach nie da rady rozwinac jakis duzych predkosci,zreszta mam jeszcze jedna starsza e-32 z 3500litrowym silnikiem wiec jak juz to tamta mozna sobie poszalec.Pozdrowionka.
Opublikowano
Ja też mam 725tds i nie uważam żeby ten silnik był za słaby , nie wciska w fotel jak 750 :D ale niema też co płakać , na autostradzie bez problemu ciśnie 180 , pojedzie więcej tylko po co ? Jak ktoś uważa ze tds w e38 jest słaby to polecam auto konkurencji , Mercedesa E200D :) najlepiej W124 albo pierwsze modele W210 to jest prawdziwy muł i nadaje sie tylko na taxi :twisted: