Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przod z x3 - bardzo brzydki w 5ce, a tyl przypomina e34 - ujdzie. mnie jednak bardziej sie podoba obecna wersja
"there's more to living than only surviving"
Opublikowano

lampy tylne to hyundai sonata 2006

ogólnie czekałem trochę spięty na lifting ale można spać spokojnie (jeżeli tak bedzie wyglądać)

jedynie 530d z 218 wykręcili 245 koni

Pozdrawiam Artur

Opublikowano

Fajna, fajna ale tył stracił agresywność i lekkość i upodobnili go do 7er. Przód do złudzenia przypomina e60 :duh:

Przyjzyjcie sie oznaczeniom modeli i ich silnikom.... :duh: 520i to 2.5 itd...

Chyba już przeginają.... Kiedyś oznaczenie było adekwatne do pojemności... :|

Opublikowano
Z wrodzonej przekory stwierdzę natomiast, że bardziej mi sie podoba wersja po liftingu, tył wreszcie nie sprawia na siłę przyklejonego do reszty bryły pojazdu. Jestem za :mrgreen:

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano

Ladniejsza :wink:

Co do silnikow to przypuszczam, ze 535d bedzie niesamowity...

Ale po co ten 550i - tylko jakies 10% roznicy w mocy miedzy 540i, a przez o wielo bardziej skomplikowana budowe (na mysli mam turbiny) bedzie pewnie kosztowal ze 25 kojro wiecej i palil jak glupi :|

Opublikowano
wszystko fajnie ale w tym tekscie jest mowa o nowej 5tce ktora ma wyjsc w 2009 o oznaczeniu F10, tam nie ma mowy o zadnym faceliftingu dzisiejszej E60. Zreszta te zdjecia sa stare ktos sie bawil photoshopem i dokleil zdjecia z nowej 3ki do E60. Co do faceliftingu E60 w 2007 to raczej nie bedzie to zmiana jakas widoczna , ponoc np. w M5 E60 maja zmienic tylko kierunkowskazy.
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

Mialem okazje widziec E60 FL, ktora wchodzi na poczatku 2007.

Bez maskowania.

Zewnetrznie zmiany w zderzakach przod i tyl do tego tylne lampy LED - wszystko minimalnie.

W srodku juz wiecej - nowe materialy, duzo czarnego, miekiego plastiku, slynny juz joystick - elektronicznia dzwignia zmiany biegow - ma sie wrazenie ze zostanie w rece w przypadku uzycia wiekszej sily. Ale to pewnie wersja top.

Oczekiwalem wiecej - w sumie jak ktos nie zna dobrze E60 - nie pozna FL.

Z silnikow - to co w nowym 3er coupe.

Opublikowano

Panowie , tak jak napisał A artykuł dotyczy nowej generacji piątki :!:

Co do zdjęć to przód nie jest zły, ale tylne lampy z hyundaia- tu ktoś przesadził z photoshopem :duh:

Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny następcy e60 to myślę ,że możemy być spokojni patrząc na nową e90, X5 czy np.e65 po lifcie.Gorzej ma sie sprawa wnętrza, gdy zaglądam do e60 to jest tam trochę pusto na kosoli i te wielkie płaskie panele na drzwiowe...

A gdzie deska ukierunkowana na kierowcę ?:cry:

• Członkowie klubu
Opublikowano
długo jeszcze będziecie się jarać tym PSem ? :duh:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png