Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chce kupić BMW G30 530I Xdrive a nawigacja professional - sprzedawca Twierdzi że nie ma apple car play a mi się wydaję żę to jest funkcja do odblokowania ? - możecie coś doradzić jak to ogarnąć oraz czy ta wersja jest "kompatybilna"
Opublikowano
Jest tak jak piszesz. Funkcja AppleCar w tym aucie jest do uruchomienia nawet jesli fabrycznie nie jej nie ma uruchomionej.
Opublikowano
Jest tak jak piszesz. Funkcja AppleCar w tym aucie jest do uruchomienia nawet jesli fabrycznie nie jej nie ma uruchomionej.

Jak to zrobic? Specjalna kombinacja klawiszy czy ASO czy inne rozwiazanie?

Widzialem na allegro po ok 1000 zl ale czy to prawda?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś z Was próbował ostanio kupić Carplay w sklepie ConnectedDrive?

Ja próbuję od 3 dni, podaję dane karty, autoryzuję kartę, nastęnie klikam "kup teraz". I na tym etapie strona się zawiesza, w ikonce "kup teraz" pojawia się komunikat "ładowanie". I tak już zostaje...

Opublikowano
Ja właśnie minutę temu kupiłem i bez problemu. Spróbuj wyczyścić cache w przeglądarce, ewentualnie spróbuj z innej przeglądarki/urządzenia :)
Opublikowano

Próbowałem na innym kompie, innych kart, na telefonie.

Ciągle to samo...

Chyba Carpaly nie jest mi pisany...