Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Podkusiło mnie żeby zamontować radio z androidem do mojego bmw f25. Wszystko podpiąłem zgodnie z instrukcją i działało, jednak gdy wkładałem odtwarzacz CD, coś się stało i teraz nie mam w ogóle napięcia ani w CD, ani w radiu, ani w zestawie głośnomówiącym. Sprawdziłem wszystko jeszcze raz, kable wszystko raczej ok. Bezpieczniki za schowkiem z przodu i z tyłu też wszystkie dobre. Pytanie czy są może jeszce gdzieś jakieś ukryte bezpieczniki? Nie wiem już co robić :|

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zobacz dokładniej ......albo wymień profilaktycznie na nowe.....

F119........15A

F126........15A

Warto by było jeszcze sprawdzić czy dochodzi napięcie do kości radia oraz w/w bezpieczników przy użyciu multimetru.

Opublikowano
Zobacz dokładniej ......albo wymień profilaktycznie na nowe.....

F119........15A

F126........15A

Warto by było jeszcze sprawdzić czy dochodzi napięcie do kości radia oraz w/w bezpieczników przy użyciu multimetru.

Bezpieczniki wszystkie przemierzyłem, jest ok. Przy okazji znalazłem przepalony od zapalniczki

Opublikowano
Temat do zamknięcia. Powyciągałem jeszcze raz te bezpieczniki i okazało się jednak że ten F119 był przepalony. Nie wiem jakim cudem jak mierzyłem to mi pokazywał napięcie (chyba dlatego że miernikiem dociskałem). Dzięki Ci Burza1234 :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Elegancko.... :cool2:

Często się zdarza ,że konektory są porozginane i nóżki bezpiecznika nie dolegają dobrze.