Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, padła mi lewa strona postojówek z przodu. Zastanawiam się czy nie jest to idealna okazja na zmianę koloru ringów z żółtego na białe.

Co dokładniej trzeba zrobić? Czy wystarczy sama zmiana żarówek? Czy da się niewielkim kosztem zrobić aby można bo ich używać jako świateł do jazdy dziennej?

Czy lepiej po prostu zmienić żarówkę i nie kombinować :D?

Moje auto to E90 325i N52 2005r z xenonem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W pre-lci nie można używać do jazdy dziennej, ringi nie są dostosowane to ledów dużej mocy, mogą się podtopić.

Sam mam wsadzone ledy zamiast żarówek ale wciąż to działa bardziej jako postojowe.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W pre-lci nie można używać do jazdy dziennej, ringi nie są dostosowane to ledów dużej mocy, mogą się podtopić.

Sam mam wsadzone ledy zamiast żarówek ale wciąż to działa bardziej jako postojowe.

w lci też będzie problem po montażu LED markerów?

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano

Ja kupiłem osram cool blue intense h8 4200K jako podświetlenie ringów. Nie liczyłem na jakiś spektakularny efekt, ale kupuję markowe żarówki i takie coś nabyłem w ramach eksperymentu.

Żadnej różnicy pomiędzy drugą lampą ze zwykłą h8.

Ledów nie testowałem

Opublikowano

Ja kupiłem samochód już z białymi ringami. E92 2007. I to mnie zdziwiło. To chyba poprzedni właściciel zmienił. Właśnie chcę wrócić na żółte. Ale jeszcze nie miałem czasu zerknąć co on tam włożył. Może w sobotę będę miał chwile czasu, to zrobię zdjęcia. A teraz to wygląda tak.

2XmnbHr.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ale słabo.. pewnie tragicznej jakości marker

2phmPst.jpg

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz polifta, inna technologia, w przedlifcie nie zrobisz nic, zawsze bedzie slabo, zmiana na led tylko pogarsza sile swiecenia.