Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukałem w różnych tematach i różnych stronach ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Co należy zakupić i wykonać aby uzyskać dostęp komfortowy. Napewno klamki i anteny. A co z okablowaniem? Wiązka standardowo posiada wtyczki do tego?

Mam auto z 2014 lci.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Szukałem w różnych tematach i różnych stronach ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Co należy zakupić i wykonać aby uzyskać dostęp komfortowy. Napewno klamki i anteny. A co z okablowaniem? Wiązka standardowo posiada wtyczki do tego?

Mam auto z 2014 lci.

Nie. Wiązke musisz dorobić, nie ma wtyczek.

Na pewno nowe kluczyki jeszcze i co za tym idzie (myślę) że jeszcze CAS.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam przyłączam się do pytania , zakupiłem niedawno zestaw comfort access który jest razem z systemem soft close , niby pełen zestaw ale zostałem poinformowany w warsztacie ze brakuje modułu cas żeby było wszystko . I teraz nie wiem czy może mój moduł jednak by pasował czy muszę wymienić na jakiś specjalny i czy jak wymienić to muszę kupić odrazu z kluczykami ?? W internecie jest dużo informacji ze niby kluczyki można kodować i nie trzeba wymieniać
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiązka standardowo posiada wtyczki do tego?

Zawsze zdumiewają mnie tego typu pytania...

Tak, posiada!

Producenci aut charytatywnie robią wiązki z wtyczkami na zapas pod wszelkie możliwe wyposażenie dodatkowe.

A nóż jakiś kowalski będzie sobie chciał coś dołożyć to już ma z górki...