Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Borykam się ostatnio z problemem w swojej E90 i nie mam pojęcia co mogę zrobić. Opiszę swój problem.

Samochód stał na postoju po czym chciałem go przeparkować w bezpieczniejsze miejsce. Odpaliłem samochód radio grało normalnie, przeprakowałem i zgasiłem go. Po 10 min jednak dla mojej żonki zachciało się jechać do galerii i już po odpaleniu samochodu zaczęło tak strzelać co jakiś czas z głośników przy czym radio w ogóle ucichło. Wymieniałem bezpieczniki, nic nie dało ale później co jakiś czas z głośników zaczęło pikać przy parktronicu i przestawało. I tak samo z alarmem zapięcia pasów. Pomyślałem że któraś kostka mogła się odpiąć i zacząłem grzebać. Wyciągnąłem navigacje podociskałem wszystkie kostki i nic. Więc rozebrałem środkowy panel aby dostać się do radia. Tam również wszystkie kostki były okey, ale przestał działać climatronik i podgrzewanie foteli razem z tylną roletą. Kostki wpięte dobrze, upewniałem się kilka razy. I od tamtej pory nie działają i głośniki, i climatronic.

Pomóżcie proszę, bo wszystkie bezpieczniki wymienione, konsola kilka razy wyciągana aby się upewnić czy wszystko jest i nie mam pomysłu.

Pozdrawiam