Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć gdzie idą kable od głośników tylnych w podsufitce, wie ktoś może? byłbym bardzo wdzięczny, pacjent G31

pozdrawiam :D

Opublikowano

Nie wiem gdzie dokładnie idą kable.

Ale ja zdjąłem osłony głośników w suficie (trzeba delokatnie podważyć), wykręciłem głośnik średniotonowy i podłączyłem przewody do tego głośnika bezpośrednio. Następnie przewody przepchałem podsufitką do zawiasu, a potem uszczelką od klapy do podłogi.

Mam system HiFi. Na głośnik średniotonowy nie są przesyłane basy.

Basy udało mi się pociągną z wzmacniacza w bagażniku - grube przewody niebiesko czerwony i niebiesko brązowy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, chciałbym się dowiedzieć gdzie idą kable od głośników tylnych w podsufitce, wie ktoś może? byłbym bardzo wdzięczny, pacjent G31

pozdrawiam :D

Lewy tylny słupek, później lewy boczek/nadkole i w progu dalej lewym

Opublikowano
Dobra, dzięki wielkie panowie, jakoś sobie z tym poradziłem, dołożyłem przewody przy lewym głośniku w podsufitce i przeciągnąłem uszczelką od klapy lewą stroną, miłego piątku! :D :D :D