Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, noszę się z zamiarem kupna NOXEM do swojego auta. Czy jest ktoś na terenie mazowieckiego, kto mógłby mi wykonać usługę adaptacji silnika po wymianie? Niestety nie posiadam sprzętu do tego a mój mechanik nie do końca się na tym zna.. Z góry bardzo dziękuję za pomoc :D
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej tomek, też jestem zainteresowany pomocą z NOXem. Jestem w Warszawie.

PS nosem kosztuje ok 1600 zł, czyli to samo co nowy czujnik nox od BMW. Rozumiem, ze cenowo to wychodzi tak samo, a korzyści polega na lepszej pracy samochodu z emulatorem, niż z czujnikiem bmw?

Opublikowano

Tak i NOXEM dużo dłużej wytrzymuje niż ori czujnik.

Jak już będziesz miał NOXEM i będziesz potrzebował pomocy, odezwij się na priv.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hej tomek, też jestem zainteresowany pomocą z NOXem. Jestem w Warszawie.

PS nosem kosztuje ok 1600 zł, czyli to samo co nowy czujnik nox od BMW. Rozumiem, ze cenowo to wychodzi tak samo, a korzyści polega na lepszej pracy samochodu z emulatorem, niż z czujnikiem bmw?

Nox w serwisie kosztuje 2400zl, sama sonda z ecu, to jest odczyt tego co sie dzieje z katalizatorem Nox wiec jesli masz go "zapchanego" wymiana nic nie da. Noxem to emulator, wysyla sygnal tak, aby dme sadzilo iz masz wszystko z Nox sprawne a to kolosalna roznica.