Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Sciagnalem z tego forum plik map do nawigacji proffesional z mapami z 2019 roku i nie dzialaja te mapy.

Pobralem obraz plyty w programie ashampoo burning studio wybralem plik obrazu by jego zawartosc nagrac na plyte predkosc 8x i jak wkladam plyte dvd do napedu nic nie zczytuje pisze wloz plyte dvd z nawigacja.

Plik jaki pobralem to :

Pro_2019_DVD3_SC.iso

Auto e60 m57 3.0d 6 biegow manual

To dobry plik ? Moglby ktos wrzucic do PRE LCI Proffesional CCC link do dobrych map 2019 albo 2020 2021 ??

Moze za szybko to nagralem bo 8x ,a bylo do wyboru przykladowo 1,5x

Ktos w temacie?? Nie usmiecha mi sie placic 60 pln gosciowi z allegro co poprostu nagral taki plik na DVD i wydrukowal okladke, gdzie sam sobie moge to nagrac na plyte dvd za 2 pln.

Ma ktos dobry link i jakies rady jak to nagrac by dzialalo ?? dzieki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest dobry link. Nowszych map nie będzie. To, że nie działa ci to kwestia napędu, który ma już sporo lat bądź płyty. Kup różnych marek i próbuj. Nagrywasz najwolniej jak się da. Popróbuj DVD+R lub DVD-R.
Opublikowano

A czy to ze moje cc ma angielski i niemiecki do wyboru język może byc problemem?

Może te mapy sa po polsku i dlatego to nie chodzi, bo lektor jest po polsku i napisy po polsku??

Czy po angielsku mi sie odpali lektor normalnie??

Nagram jeszcze raz prędkościa 1.5x dvd płytę i dam znać.

Polskiego jezyka nie mam niestety.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mapy nie mają nic wspólnego z tym jaki język masz w navi.
Opublikowano

Dzieki za rade nagrałem jeszcze raz ale najniższa możliwa prędkościa dla dvd-r, czyli 2.4x, a przedtem nagrałem prędkościa 8x.

Dziala nawigacja elegancko.

Co do lektora jest jak przypuszczałem lektor nawigacji i napisy nawigacji jest po angielsku. Moge zmienić na niemiecki albo francuski i to wszystko.

Wiec jak ktos bedzie nagrywal to najniższa prędkość jaka dana płyta dvd obsługuje przy nagrywaniu. Bedzie git.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego, daj namiar na tego linka.

u siebie ćwiczyłem ale coś nie poszło.

może podejdę jeszcze raz do tematu.

spróbuję jeszcze kilka innych płyt.

dzięki

Jedyne wiarygodne media....:Woda, prąd, gaz...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystkie mapy są git na necie. Jeszcze się nie spotkałem z nie działającymi. Problem to czytnik w aucie. Dlatego trzeba kombinować z różni płytami i rodzajami. Ja lubię SONY DVD-R. zazwyczaj idą.
Opublikowano

Nie chodzi o firmę płyty.

Jakakolwiek dvd-r może być.

Wystarczy jedynie nagrać najniższa możliwa prędkościa i będzie git.