Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie jest to normalne, zapytaj sprzedawce jaka jest tego przyczyna ale wszystko wskazuje na to ze klapa byla przekladana albo napis zmieniany, tylko po co.
Opublikowano
Rozmawiałem z gościem i mówi ze ma juz ja w posiadaniu 2 lata i taka ja kupił z tym napisem, historii tego samochodu nie zna wspominał tylko ze była lekko puknięta i lewy przedni błotnik był robiony ale to w Niemczech.. tylko ta klapa mnie zastanawia.. niby lampy i szyby są oryginał czyli dużego dzwona raczej chyba nie miała .
Opublikowano
Lampy akurat o niczym nie świadczą bo je łatwo przełożyć. Jeśli chodzi o wersje na klapie bagażnika to ludzie jak już coś z tym robią to po prostu zdejmują. Na mój gust był jakiś dzwon w tył auta i ktoś po prostu wymienił cała klapę ale oczywiście mogę się mylić.

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

Opublikowano
Taka trochę bieda to auto. Zwykłe światła, fotele na których [BAD] jeździ jak szalona, skrzynia manualna i w dodatku auto po jakimś dzwonie. Jak chcesz to Ci sprzedam swoją F31, czyli kombi.
BMW F31 318d 143pk aut.