Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim.

Pytanie na które nie mogę znaleźć odpowiedzi to czy do F25 2014r przedlift da radę zamontować lampy z po lifta?

Wiem ze na pewno należy zmienić zderzak ale czy coś jeszcze? Moze ktoś robił coś podobnego?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bez problemu zamontujesz lampy z polifta, bo pas przedni jest taki sam. Oczywiście, zderzak z nerkami też do wymiany, a lampy do kodowania. Nie wiem, jak z plastikami pod zderzakiem (moim zdaniem te same), ale to sprawdzisz w ETK.

Do tego lusterka poliftowe z kierunkowskazami, a w błotniki przednie zaślepki z logo X zamiast kierunkowskazów.

Z tyłu tylko zderzak poliftowy, a końcówka wydechu w LCI jest chromowana, nakładana na rurę wydechową (wersja 2.0d).

Wersje Xline przedliftowe i LCI mają dodatkowo inne listwy boczne na drzwiach i progi z racji różnej szerokości i umiejscowienia listew chromowanych.

Fajnie, aby zderzaki były takie, jaki masz pakiet, (xline, M pakiet, czy zwykłe).

I najlepiej wszystko zmienić, tak jak opisałem, aby nie robić kundla...(chociaż wnętrze też jest inne)...albo nie kombinować...

Benzyna zamiast krwi...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...