Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tunel środkowy - numer 1 ze schematu poniżej pasuje z wersji poliftowej do wersji przedliftowej? Rozchodzi mi się tylko o cały tunel bez listw które na niego wchodzą.

UsxZ54M.png

Opublikowano
Lci ma inne przyciski bys musiał wszystko przekładać i kodować. Jest to do zrobienia ale spore koszta by to było zrobione jak trzeba, bo jak zmienisz przyciski z lci to zaraz trzeba radio z lci.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeciez chlop pyta o sam tunel. Tak, sa takie same i zamienne.
Opublikowano
Są takie same. LCI ma lepszą farbe która nie schodzi aż tak jak w Pre LCI. LCI nie ma także chłodziarki tylko schowek więc będziesz musiał zakleić taśmą tunel który idzie do chłodziarki lub kupić od LCI. Ja zmieniałem i problemów nie miałem żadnych
Opublikowano

Dzięki panowie za pomoc!

@kubaj123

jeśli jest tak jak mówisz to szukam tylko i wyłącznie wersji LCI bo mój tunel wygląda jak żart. Lekkie przejechanie go czymkolwiek i już guma zaczyna schodzić :roll:

Opublikowano
Swój Pre lci miałem przeorany z boku (kolor beżowy) poliftowy mam od jakiś 100tys km i zero odprysków