Skocz do zawartości

G20 LCI

ironiq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Przód bardziej agresywny zdecydowanie! Na marginesie....nie mogą opanować bierzącego cyrku z dostępnością do cześci a tu LCI bardzo proszę. Jeśli to nie fejk to mam nadzieję że dadzą rade :mrgreen:

Wg mnie zdecydownie mniej agresywny. Bardzo uproszczony - raczej proste linie. Chyba że to nie jest m pakietowy tylko np. sportline albo advantage.

Spojrz na obecny Mpak

Screenshot-2021-07-21-at-10-26-54.png

Mocniejsze przetłoczenia, bardziej zarysowane wypukłości itd.

No ale zobaczymy jak zaprezentują oficjalnie ;)

• 2 tygodnie później...

haha ale come back do F30,

PRE-LCI to kozak z tym dzyzlem przy lampie :), jak stare E46

x2022-BMW-Serii-3-LCI-2.jpg.pagespeed.ic.ByQIpO1Ynp.webp

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Człowiek nie zdążył się nacieszyć autem, a już będzie miał „stary” model :mrgreen:. Przód auta w porządku, wiele się nie zmienia. Natomiast jeśli cyfrowe zegary będą wyglądały jak w i4, to moim zdaniem zdecydowany krok w tył, a konkretnie krok w kierunku oszczędności. Zegary i iDrive na jednym panelu wyglądają, moim zdaniem kiepsko - przypominają mi design Mercedesa, który bardzo mi się nie podoba.

• Moderatorzy

Nie wiem, może odcięcie lampy od grilla to dobre wyjście, ale obecnie 3,5 i 7 mają te lampy z grillem na upartego łączone.

Jakoś tak lżej to wygląda jak reflektor kończy się gładko wcześniej. Mercedes ten front lepiej spaja. Nowa 4er też ma lepszą lampę.

2014-2018_BMW_M235i_%28F22%29_coupe_%282018-07-30%29_01.jpg

• 1 miesiąc temu...

attachment.php?s=0ec9aabf4d307bd044b25bef331d5dc5&attachmentid=2630929&stc=1&d=1624128097

attachment.php?s=0ec9aabf4d307bd044b25bef331d5dc5&attachmentid=2630930&stc=1&d=1624128097

attachment.php?s=0ec9aabf4d307bd044b25bef331d5dc5&attachmentid=2630931&stc=1&d=1624128097

podobno nowa trojka w 2027?

bmw-3er-2027-02.jpg?itok=U-QW10x-

xD

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Sorry ,ale LCI bardzo uspokaja przód wersji M.

To charakterystyczne wcięcie w lampie które schodzi w dół zderzaka nadaje "pazur" przodowi 3er i znacząco odróżnia ją od 5er.

LCI za bardzo przypomina 5er....

Wolę pre-LCI

Fajnie, że odeszli od stylizowania nerek na zęby świstaka. Ten przerośnięty wlot w zderzaku nasuwa trochę skojarzeń z tuningiem calibry a'la szybcy i wściekli, ale raczej nie jest źle. Dobrze, że wzorem innych marek nie robią z LCI na siłę nowego modelu.

Zawsze przy LCI własciciele starszej wersji narzekają że jest gorzej i wolą swoję 'prawdziwsze' wersje a prawda jest taka że LCI to przede wszystkim poprawienie aspektów których nie widać, w F10 naprawdę było odczuwalne w wygłuszeniu. Tutaj we wnętrzu jest pole do poprawy typu zegary, konsola środkowa, fotele.

...Tutaj we wnętrzu jest pole do poprawy typu zegary, konsola środkowa, fotele.

Zegary już raz poprawili... do dziś nie mogę na nie patrzeć. Teraz kolej na kokpit. Będzie 1 wielki tablet jak w Mb. Super. Każdy ma swoje gusta i może lubić co chce, ale szkoda ze inni przestają mieć wybór. Dla mnie nowe nie zawsze znaczy lepsze. Ale nic nie poradzimy. W sumie co tam zegary analogowe... zaraz silnik spalinowy będzie tylko wspomnieniem ;(

• 2 tygodnie później...