Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zamówiłem do 520D, czekam na dostawę, jeśli chodzi o montaż trzeba motać samemu uchwyty bo przychodzi goły IC. 10-14 dni powinien być u mnie to podzielę się odczuciami i różnicami temperatur w dolocie po montażu.
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź ja mam zamiar zamówić do 535d z racji że Wagner kosztuje sporo to szukam tańszej alternatywy np Aliexpress
Opublikowano
To jest wszystko jeden kij, robione jest made in china tylko płaci się za znaczek Wagner i 2 uchwyty ze śrubami montażowymi, to można sobie samemu wyklepać.
Opublikowano

ja zamawialem u lokalnego importera z chin do e60 ok półtora roku temu

w miejscach gdzie były wytłoczenia Wagnera widac było slady usowania mechanicznego

Gość wiedzial co sprzedaje bo odrazu napisal ze nie będę zawiedziony i jak sie nie spodoba po rozpakowaniu to będę mogl odesłać. W cenie Wagnera kupilem IC i Hybrydę.

Jestem zadowolony temperatury w dolocie od +1 do +3 stopni przy codziennym użytkowaniu. Przy bucie okolice +10' przy seryjnym sofcie(hybryda sie wysrała)w bardzo cieple dni.

Do nastepnej f31 lub f11 też będę montować IC z Ali.

Jack_Strong-
Opublikowano
To jest wszystko jeden kij, robione jest made in china tylko płaci się za znaczek Wagner i 2 uchwyty ze śrubami montażowymi, to można sobie samemu wyklepać.

Dokladnie śrubek z podkladkami nie bylo w zestawie ;)

Jack_Strong-
Opublikowano
To widzę że nie ma co się zastanawiać tylko brać ten IC z aliexpress , do tego wysyłka z Czech więc ok , przyglądałem się temu IC na zdjęciach i innym z Polskich sklepów i wyglądają identycznie tylko te z Aliexpress są tańsze , śróbki i podkładki żaden problem dzięki wszystkim za odpowiedzi pozdrawiam .
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Przyszedł IC z aliexpress porównaliśmy go z IC nie Wagnera ale innego Polskiego "producenta"IC i wyglądają identycznie nie chodzi tu o antyreklamę ale nawet waga jest ta sama wymiary itp . Więc w środę będzie montowany zobaczymy ile zbije temp. Mam nadzieję że choć o 60% , wygląda solidnie fakt uchwyt ale cena nadrabia , fajnie było by gdybyśmy na forum jakiś test zrobi za pewne producenci IC chcieli by pochwalić się i udowodnić że ich produkty są lepsze od tych z alliexpress, co drodzy Forumowicze na to?