Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przy zmianie aku w e92 zresetowało mi się radio i zniknęła opcja aux, wie ktoś czy da radę zaprogramować je używając komputera foxwell 680 pro ? akurat mam do takiego dostęp ale nie mogę znaleźć opcji kodowania, nawet w instrukcji a widziałem na yt jak używają słabszych modeli tej firmy do kodowania ale niestety nie były to filmiki typu krok po kroku.

Opublikowano
Tak po samej wymianie akumulatora ci znikło ? ja wymieniałem u siebie akumulator i nic się nie stało , ostatnio znikło mi AUX jak pisałem w temacie o wymianie TCU 1.5 Continental i Mulf2 były po zalaniu , wystarczyła wymiana tylko używki TCU 1.5 Continental i AUX u mnie wróciło do żywych :D , kiedyś pisałem do chłopaków z forum i mówili ze trzeba zaprogramować uaktualnić soft przez icom wtedy pojawi się opcja AUX , ale to jak nie ma się tej opcji w aucie , no a ty ją miałeś.
Opublikowano

Podepnę się.

U mnie w sumie AUX w radiu widać, ale ewidetnie USB+Aux w podłokietniku nie ma prądu. Zapalniczka w podlokietniku ma prąd - ktoś wie ocb? Musze to kodować czy jakis bezpiecznik siadł?