Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

poleci ktoś sprawdzone mechanika i uczciwego mechanika w Poznaniu/lub okolice, który kompleksowo zajmie się bmw e90? Począwszy od elementów eksploatacyjnych tj. olej, filtry, klocki a skończywszy na naprawie silnika i jego komponentów.

Opublikowano
Cześć,

poleci ktoś sprawdzone mechanika i uczciwego mechanika w Poznaniu/lub okolice, który kompleksowo zajmie się bmw e90? Począwszy od elementów eksploatacyjnych tj. olej, filtry, klocki a skończywszy na naprawie silnika i jego komponentów.

Swap Garage w Tulcach pod Poznaniem (za franowo M1), zajmują się głównie BMW.

Nie wiem jak z terminami teraz bo dawno u nich nie byłem natomiast zawsze jak zostawiałem u nich moje 330i E90 było profesjonalnie i dobrze cenowo.

Eibach Pro Kit, Rev Motoring Silicone Intake Hose, Kolektory Turbo Works, Performance Intake, Milv's: +1mm Modified Intake Lift Valvetronic Supports, Program BPC.
Opublikowano
Ja polecam Street Racing Poznań (z Janikowa), kilka dni temu odebrałem od nich moją E91 po dużym serwisie. Chłopaki znają się na robocie a do tego maniacy BMW, driftu i tuningu. Profesjonalnie przerabiają fury i szykują do zawodów.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.