Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam towarzystwo. Mam f11 bez relingów dachowych, i poszukuję wyjścia jak zamontować bagażnik dachowy bez montowania relingów zintegrowanych, o ile to możliwe w ogóle. Widziałem kilka kombi z takim rozwiązaniem, lecz już dwie firmy poinformowały mnie że nie mają na to rozwiązania. Ktoś temat przerabiał?
Paweł.
Opublikowano
Mam jeszcze Thule do E61 bez relingow, ktorych juz teraz faktycznie w ofercie nie maja. W wekend bede w domu to wrzuce foty jaki to jest system, a byl dedykowany spec. do E61 bez relingow, montowalem go takze do Toyota Auris 2009r, kwestia tylko nastawu szerokosci auta na listwach ale to juz w zaleznosci od modelu,,,,najwazbiejsze sa lapy.
Opublikowano
Mam jeszcze Thule do E61 bez relingow, ktorych juz teraz faktycznie w ofercie nie maja. W wekend bede w domu to wrzuce foty jaki to jest system, a byl dedykowany spec. do E61 bez relingow, montowalem go takze do Toyota Auris 2009r, kwestia tylko nastawu szerokosci auta na listwach ale to juz w zaleznosci od modelu,,,,najwazbiejsze sa lapy.

Dzięki, będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam.

Paweł.
Opublikowano

3dc38cc4e2ee2a34med.jpg

6f0b7a00e4296ab0med.jpg

bfcf9ff7bab490d5med.jpg

41fcedcf77b39331med.jpg

037165357e15eaefmed.jpg

a38a03c16afb3d6cmed.jpg

2fa324e46a7df027med.jpg

Nie mnie to co prawda oceniac, jednak jestem przekonany ze bedzie pasowac do F11 bez relingow, niestety u siebie mam reling i nie moge tegp do konca zalozyc, najlepiej jak ocenisz to sam :cool2:

Opublikowano
Nie uzywam, ale tez na pewno nicé chce go sprzedac, gdyz moze kiedys znow trafi mi sie auto bez relingow :cool2:
Opublikowano
Zamówiłem zestaw który posiadasz, sprawdzę czy pasuje i jeśli będzie ok to wrzucę wszystkie informacje dla każdego który ma podobny problem.
Paweł.
  • 1 rok później...
Opublikowano

Hej, kupiłem tez auto bez relingow (f11 11/2014) i od poprzedniego właściciela dostałem kit 1526 jak z załączonej instrukcji, ale jakoś jak patrzę na dach samochodu to ten kit nie za bardzo ma się czego trzymać. Czy trzeba przed założeniem bagażnika zdjąć te podłużne listwy maskujące, które są w miejscu relingów? Chcę przewieźć na dachu ładunek przez 1000km, ale boję się, ze jak przyhamuję to wszystko poleci do przodu. Ma ktoś z tym doświadczenie?

https://www.thule.com/-/s/approved/std.lang.all/22/73/342273.pdf?rev=2.4