Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dniach odbieram nową 2019r X7. Przez chwile się zastanowiłem czy nie powinni mi wymienić wszystkich płynów od oleju do klimy. Auto Sieprień 2019 - niektórzy sugerują nawet wymianę opon. Auto dwa lata po produkcji ubytki w płynach pewnie są przynajmniej w klimie a olej do silnika traci na właściwościach. Czy coś jeszcze pominąłem ? Jakieś sugestie ?

A tak nawiasem z jakiego ubezpieczyciela skorzystać Alianz czy PZU w czym my ubezpieczacie ?

Opublikowano
Na początku brałem ubezpieczenie z BMW potem przeszedłem na PZU bo być 0 20% taniej, ale na firma ma dobre warunki przez naszego brokera. Zastanowiłbym się jeszcze nad wycieraczkami, bo mogą już być nieco zmruszałe :).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego arturo z którego auta w swojej stopce jesteś najbardziej zadowolony? Gdybys miał zostawić tylko jedno to które by to było?
Opublikowano
Musi być niezły pasztet, że się uchował :D .

To była i jest moja druga myśl zaraz po euforii spowodowanej szybką rezerwacją i zaliczkowaniem tej okazji. Spotęgowana dodatkowo uszkodzoną skórą na siedzeniu pasażera. Teraz, że się tak wyrażę czekam na kolejne ''kwiatki''

Auto znalezione przez przypadek przez sprzedawce. Nie było tego w ofercie bo niby była rezerwacja i tyle co przyjechało z Niemiec. Dlaczego wróciło ? Mam nadzieje że powodem wysłania do Polski nie było pozbycie się złoma tylko przepisy uniemożliwiające lub skutecznie utrudniające rejestrację aut w Europie i restrykcyjnych Niemczech z uwagi na zmianę norm