Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna mam F06 i dopiero uczę się tego auta stąd moje pytanie. Czy jest możliwość wgrania do nawigacji map z fotoradami? Podobno nigdy takie nie były dostępne? Co byście mi polecili.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli masz nawigację EVO to jest możliwość wgrania CarPlay i korzystania z map Google , Yanosik , Waze , Here .

W większości tych map jest baza fotoradarów i informacja na żywo o patrolach .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Mam BMW Professional. Czy jest możliwość wgrania innej? Czy możesz mi polecić kogoś kto się tym zajmuje?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sprawdź jaką masz wersje map

NEXT ?

EVO ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W NEXT nie ma możliwości aktualizacji softu do CarPlay -są w sprzedaży adapter/emulator iphone carplay ,android Auto .

Nowe mapy 2021/1

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=364232

• 5 tygodni później...
Opublikowano
ale zawsze pozostaje pytanie... po ki chu.... ta impreza? Skoro masz telefon z androidem czy IoS a myślę, że tak jest to wszystkie android auto są do niczego. Twój telefon ma ponad 50X wiekszą moc obliczeniową niż całe bmw. Zrób jakiś sprytny uchwyt na telefon i masz konkret.