Skocz do zawartości

G30 restrykcje

tkwiat

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Tyle postów o HK, który w takiej marce jak BMW powinien dawać coś więcej niż papierowe głośniczki z plastikowymi maskownicami. Tandeta na maksa. To ewentualnie powinien być podstawowy zestaw dla ludzi, którzy po zakupie auta chcą sobie zamontować porządne audio. HK można zamienić na BW, ale na HiFi? Litości.

• Odpowiedzi 800
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Tyle postów o HK, który w takiej marce jak BMW powinien dawać coś więcej niż papierowe głośniczki z plastikowymi maskownicami. Tandeta na maksa. To ewentualnie powinien być podstawowy zestaw dla ludzi, którzy po zakupie auta chcą sobie zamontować porządne audio. HK można zamienić na BW, ale na HiFi? Litości.

Nie każdy ma słuch absolutny..uważam że HK gra mega dobrze za cenę 5 tys z groszami w porównaniu z BW za 25 tys, abstrahując od wyglądu bo jest mega, lecz gdy mam już opcji za ponad 100 tys to dołożenie kolejnych 20 tys ma dość spore znaczenie.

Coś jest z ty HK bo byłem ostatnio chyba w 4 salonach i nie uświadczyłem 5er z HK ani BW, w ogóle golasy same stały..

mm88

Wszystko fajnie tylko w moim przypadku, zamówiłem we Wrześniu produkcję na 22 i wtedy wszystko przeszlo, natomiast 3 dni temu dostałem informacje czy zamienię z HK na HiFi i czy klapę odpuszczę, bo na to są teraz restrykcje, produkcja zaplanowana na 3.-4. tydzień stycznia czyli już. Informacje dostałem że moge nie odpuszczać i to przejdzie ale mało prawdopodobny scenariusz że się wyprodukuje. jak nie bedzie części to wyskoczy z kolejki i może znowu na wrzesień i nie ma gwarancji że we wrześniu będzie HK. Nie ukrywam że HK było jednym z elementów obligo lecz tłumaczę sobie to tak że całe życie tym jeździł nie będę, 3 może 4 lata, a w HiFi te 12 głośników tez jakoś dudni. Klapę doposaze za 4 koła.

Podpowiedzcie bo podobno specyfikacja idzie pierwotna do fabryki lecz ze zgodą na odstąpienie lub zamianę w przypadku braku części. Jest prawdopodobieństwo że przyjdzie z zamówienia pierwotnego lecz przekazano mi ze lepiej się miło zaskoczyć, a generalnie nie napalać się się że będzie.

Nie ma sensu odpuszczać jeśli masz czym jeździć.

Jasne, ale mam 5er na 20 % rabacie i konfig o którym marzyłem, boję się że biorąc pod uwagę dzisiejsze czasy już nie będzie tak kolorowo, a w tym momencie jest duza szansa że po 3 latach sprzedam ja praktycznie bez większej straty, ze względu na dzisiejszy deficyt piątek na rynku w tym konfig, przynajmniej patrząc na aukcji

Kliknąłem wszystko poza asystentami pro, zawieszeniem advanced i szyberdachem.

.

Gratuluję, super kolor i extra wyposażenie - miło przeczytać że ktoś coś odebrał, dokładnie tak są samo śledzę ten wątek od pół roku

Zafrapowała mnie tylko brak asystentów pro; dlaczego?

Wydawało mi się, że jak jak ktoś konfiguruje auto tak szeroko, to jest must have. A tu niespodzianka

Wiesz co, trochę sprzedawca mnie nakręcił, ze nie są mi potrzebne systemy pro.

A potem była jeszcze informacja, ze radary są ma restrykcjach i już to kompletnie odpuściłem.

Teraz oczywiście żałuje, bo to niewielka kwota była do dopłaty, ale ja 99% jeżdżę po mieście. Praca dom.

Co do HK, to sprzedawca mnie informował przy odbiorze, ze już nie jest na restrykcjach i normalnie się produkują.

Po pół roku czytania tego wątku wczoraj udało mi się odebrać 540ix.

Z restrykcji odpadły mi tylko kamery 360 - jest zwykła kamera cofania.

Poza tym jest HK, otwieranie noga, komforty, lasery a nawet digital key.

Nie ma ładowania indukcyjnego ale i tak mój telefon się tam nie mieści.

Dostałem za to taka ładowarkę indukcyjna do zamontowania w uchwycie na kubek.

Teraz jeszcze 2k km trzeba docierać, zmienić olej i można się cieszyć w końcu autem.

Pierwotnie miał być w lipcu, wiec lekki poślizg był.

Jaki czas przed produkcja wiedziałeś o restrykcjach?? W jaki sposób Ci to przedstawiono?? Musiałeś się na coś zgodzić że może coś wylecieć a.jednal nie wyleciało??

Myślałem mocno na 550. Ale postawiłem na oczko mniej ale dobrze wyposażone.

Kliknąłem wszystko poza asystentami pro, zawieszeniem advanced i szyberdachem.

Miało być w lipcu a później pong pong.

Czy rezygnuje z tego czy tamtego. Nie odpuściłem HK czy klapy elektrycznej i finalnie się wyprodukowało tak jak chciałem.

Szkoda kamer 360 ale przeżyje.

Mam ogrzewanie postojowe, dociągnie drzwi, skore na desce rozdzielczej, lasery.

Mam nadzieje, ze kolejne auto kliknę ze wszystkim.

Wziąłem żonie 540i xd ze wszystkim , wyszło 550k , zakup bez sensu bo jednak silnika nie ma :duh: :lol:

http://images.spritmonitor.de/1244128.png - ekologia pełną gębą :lol:

Witam. Czy statut 112 to juz dobrze?

O ile się nie mylę to znaczy że zatwierdzili produkcję i powinieneś niedługo mieć nr VIN

Moja piuntka dzisiaj opuściła fabrykę. Tylko niech ten kierowca ostrożnie jedzie przy tych warunkach co panują na drodze :mrgreen:

O ile się nie mylę to znaczy że zatwierdzili produkcję i powinieneś niedługo mieć nr VIN

Moja piuntka dzisiaj opuściła fabrykę. Tylko niech ten kierowca ostrożnie jedzie przy tych warunkach co panują na drodze :mrgreen:

Nad leasingiem sie zastanawiales? Widziales jakie sa stawki? Buty leca

Nad leasingiem sie zastanawiales? Widziales jakie sa stawki? Buty leca

Leasing klepnąłem i wpłaciłem opłatę wstępna w tamtym roku.

Załapałem się na 101,4%

Ciekaw jestem opini kolegi ktory odebral 540i

Ja zamowilem 540d - po dlugim rozwazaniu.

Ja też długo się nad tym zastanawiałem.

Trochę się obawiam tego jak diesel może być traktowany w niedalekiej przyszłości w dużych miastach za granicą.

Zdecydowałem się jednak na diesla bo bardzo go sobie chwalę.

Sporo ostatnio jeździłem 740Ld xdrive od mojego ojca i nie mogę powiedzieć złego słowa o tym silniku. Świetnie osiągi a spalanie 8,0 :O

• Zasłużeni forumowicze
https://ibb.co/3WLWv8V

Dotarła cała, zdrowa i czeka...

Ach te fantastyczne felgi , typu klękajcie narody :modlitwa: :cool2: :cool2:

Nawet widzę że sama nie dotarła , miała towarzysza na lawecie :wink: