Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może pomożecie zanim rozbiorę pół auta ..

W poliftowej mam z lewej w bagażniku pod osłoną, obok napędu DVD >> nieco głębiej - wzmacniacz .. suby pod siedzeniami ... wszystko rąbie jak należy ..

W przedliftowej gra jak kupa >> basu spod siedzeń brak .. Zamówiłem więc wzmacniacz ( ten sam co mam w polifcie ) + suby i dzisiaj do roboty ...

Zabieram się za odkręcanie foteli a tu pod spodem znajome osłony >> odkręcam osłony A TAM SUBWOOFERY !?!?!?

No dobra ... myślę sobie nic tam kilka zł ... no to do bagażnika żeby zbadać DLACZEGO NIE GRAJĄ ? Zdejmuję lewą osłonę A TU ZONK >> mam moduł bluthoota na dole, mam napęd DVD ale żadnego wzmacniacza tam nie ma :shock: :evil: ...

O CO KAMAN ??? Wie ktoś gdzie to może być ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czyli nie ma go w tym miejscu? A18

Screenshot-2021-05-14-22-04-53-462-com-dcsoftware-eu-bmwwdsviewer-free.jpg

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano

NO DOKŁADNIE :) ... NIE MA :mrgreen: ..

Teraz ciągle leje więc w garażu stoi "trzyzero" i nie mam jak rozebrać przedlifta .. ale kosmos jakiś ..

Do tego, ile dobrze pamiętam to suby pod siedzeniami w wersji z 2005-2006 maja być takie żółte ( głośniki ) dopiero w polifcie szły czarne >. TAK ? ... Bo ja mam czarne .. może ktoś coś z tym już kombinował ..Nie mam pojęcia, śledztwo trwa :mrgreen: ..

Opublikowano
Przerabiam to samo u żony w e87. Niestety nie mam wersji hifi, ale pod siedzeniami są głośniki basowe które wydaje mi się, ze grają, ale nie pełna mocą. Tak jakby radio było za słabe...
"Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców"
Opublikowano
Hmm.. ja tak wczoraj po głosiłem żeby obadać ten dół że wypierdziało mi oba głośniki z tyłu w drzwiach ... Jeśli w tym roku zdarzy się jakiś weekend że nie będzie lało całe dwa dni albo chociaż jeden tydzień w którym nie ma 5 stopni, wichury, deszczu, gradobicia, oberwania chmury i piorunów przez całe 7 dni .. to wezmę się za to porządniej i zobaczę o co w tym chodzi ..