Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, a więc w dużym skrócie próbowałem wgrać sobie do navi ccc polski język al e oczywiście uwaliłem soft, po kilku próbach i dniach spędzonych z inpa i winKFP udało mi się przywrócić radio do żywych ale z mankamentem w postaci braku dźwięku z radia , teraz mam założone radio z lci w którym brakowało basu ale po kolejnych dniach z winkfp udało mi się zmienić w tym radiu soft i wszystko hula ja trzeba ale chciałbym wskrzesić to moje stare radio ale już nie mogę tego zrobić zwykłym kablem bo jest wgrany najnowszy dostępny soft i tu zaczyna się moje pytanie: czy da się wgrać starszy soft przez winKfP do radia ? lub czy udało by się to zrobić ista przez kabel most? czy trzeba szukać magika co zrobi to na stole? ewentualnie jakieś inne rozwiązania?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zakodowałeś radio pod FA auta?

Jesli ma 676 lub 677 to beda rozne 'skutki', bo domyslnie nie ma kody przy audio stereo, ale jak masz wyzsze to moze byc roznie :)

Przy 676 - brak basu

przy 677 - brak dzwieku

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nie mam takich FA , robiłem sg_codieren dla CHOST,CAPPL,CGATE,CAUDI,CTUNE, również próbowałem zrobic update winKPF ale update trwał krótko może 40 minut wiec tom nie jest pełny update ale pewnie dla tego ze update był na tą samą wersję. Czy ktoś wie jak zrobić może downgrade do niższej wersji oprogramowania? Radio podłączyłem do innego samochodu i nadal brak dźwięku. Robiąc testy impą dźwięki pojawiają się w głośnikach a nawet dźwięki ostrzegawcze z radia