Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak będzie noxem129 to możesz wyciąć

NOXEM rozwiązuje problem katalizatora NOX, a nie pozostałych katalizatorów.

Poza katalizatorem NOX, w tym aucie jest jeszcze co najmniej jeden katalizator tradycyjny, jak w autach z normą EU4. Tego kata kontroluje nomalna sonda 1V za nim.

Sonda NOX jest za katem NOX

Zgadza się, mam dwa zwykłe katy oraz dwa NOx. Powiedz mi czy mogę te zwykłe jakoś wywalić / wypróżnić? Czy czeka mnie jednak kupno OEM nowego (zamienników nigdzie nie ma..).

katów zwykłych nie wyrzucaj, będą problemy z afr, musisz szukać uniwersalnych, polecam AWG Polonez

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano

katów zwykłych nie wyrzucaj, będą problemy z afr, musisz szukać uniwersalnych, polecam AWG Polonez

Dziękuje za szybką odpowiedź. Napisałem do nich. Ale to jak tak na szybko zauważyłem to oni mają same puszki, tak? Trzeba bedzie wycinać moje stare i wspawać nowe, dobrze rozumiem? Miłego weekendu !

b72b536e244610f0med.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
są wkłady, są też całe puszki, jak wolisz, musisz tylko podać im wszystkie dane, katy są super ;-) szczególnie sportowe 200cell

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziękuje za szybką odpowiedź. Napisałem do nich. Ale to jak tak na szybko zauważyłem to oni mają same puszki, tak? Trzeba bedzie wycinać moje stare i wspawać nowe, dobrze rozumiem? Miłego weekendu !

udało Ci się rozwiązać problem z błedem obniżonej wydajności katalizatora 2-rzedu ? Jaka była przyczyna?

Ja mam to samo w N53 w E61..