Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś przejedzie się tym autem i poczuje precyzje prowadzenia i tą przyjemność to zmieni zdanie. Kornacki fajnie opisał ten cały hejt na nowej M5 - już napisane wszystko bueee, a nikt nawet nie widział nie siedział nie jeździł 🙂 hahha taka prawda. Jest jakaś konkurencja dla bmw 5 nie licząc Mercedesa E? Tak na poważnie w podobnej cenie nie ma nic.

• Moderatorzy
Opublikowano

Nie porównuj M5 do innych wersji.

Tak jak w Mercedesie. Zwykła Mercedes a Mercedes-AMG

Jeżdziłem Mercedesami C63 i C43 AMG. Odnośnie precyzji prowadzenia, brania zakrętów, jest wrażenie jakbytć jeździł innym autem. A nie C klasą z mocniejszym silnikiem. Zupełnie inne nastawy zawieszenie, geometrai itp.

Podejrzewam, że tak samo będzie mega róznica w prowadzeniu w M5 a 520d

• Moderatorzy
Opublikowano

Auto jest mocne, ale czuć różnicę w masie. Nigdy bym nie powiedział, że obecna M5 jest do jazdy po torze. To bardzo szybki sedan.

Opublikowano

Nie chodziło mi tylko o wersje M 🙂 

Co do jazdy na torze to przecież nie do tego one zostały stworzone. Bardziej M3, ale ogólnie to ile osób z forum było torze, a ile z tych osób jeździ systematycznie?

Zapytam poważnie - jest jakaś inna konkurencja serii 5 niż E klasa?

Opublikowano

Raczej nie i pewnie tak zostanie. Chociaż zaryzykowałbym twierdzenie, ze gdyby genesis był sprzedawany u nas w kraju, to na pewno poszedłbym do salonu zobaczyć co to za cudo i co ma do zaoferowania. 
Zanim się przesiadłem na BMW, jeździłem kilkoma hyundaiami i od strony technicznej, w mojej opinii to naprawdę dobre auta, wiec taki Hyundai premium wydaje mi się ciekawa opcją. Ale nic więcej nie powiem, bo nie miałem z nim styczności. 

• Moderatorzy
Opublikowano
22 minuty temu, kivlov napisał(a):

e M

, ale ogólnie to ile osób z forum było torze, a ile z tych osób jeździ systematycznie?

Zapytam poważnie - jest jakaś inna konkurencja serii 5 niż E klasa?

Myślę że w przypadku elektryków to nowe Audi A6 etron bije na głowę i5.

Podejrzewam, że niektórzy z forum odwiedzili. 😉 jakieś tory.

0239b893e563e170gen.jpg