Skocz do zawartości

Nowa 5 G60/G61

speedofsound

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.11.2024 o 09:09, SieKieR napisał(a):

Nie wiem jak sprawuje się nagłośnienie B&W ale ja jestem zawiedziony HK w moim G60. Fakt dopłata do HK nie była duża ale dla mnie po prostu gra to kiepsko. O ile jeśli słucham cicho jest przyzwoicie to jeśli ktoś lubi mocno to przesterowany dźwięk jest już obecny od 75%-80% skali głośności. Słabo, bardzo słabo. Jeżdżę też służbowo Skodą Octavią i nagłośnienie standardowe za które się nie dopłaca i nie ma żadnej marki gra mocniej bez przesterów.

To problem głośników czy słabego wzmacniacza HK?

Pamiętam jak odebrałem swoją X3 kilka lat temu to wracając do domu byłem mega zniesmaczony jakością grania (mam co prawda tylko HiFi), ale z dnia na dzień było tylko lepiej, a teraz moim zdaniem gra całkiem ładnie (mam porównanie z innym autem, w którym jest beats audio) - więc możliwe, że membrany muszą się lekko "wypracować". Podobne wrażenie miałem z zawieszeniem, pierwsze kilometry były dziwne. 

Koła 21 & Zawieszenie adaptacyjne Professional

Czy ktoś użytkuje i może podzielić się opinią jak z komfortem na takim zestawie?

Jestem w trakcie zamówienia, Koła 21 wyglądają obłędnie ale zależy mi też na komforcie, dlatego dołożyłem do konfiguracji zawieszenie adaptacyjne, ponieważ tam jest możliwości wyboru sport/komfort.