Diav Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 49 minut temu, Sirkamilo99 napisał(a): Wracając do tematu audio to akurat burmester czy to w c klasie czy w e klasie gniecie audio w serii 5 przy podobnej dopłacie. Słuchałem bardzo długo burmestera i jest fantastyczny. W tej klasie jedynie bowers z Volvo mi bardziej podchodzi Potwierdzam, Burmester w Mercu gra świetnie ale to Bowers w Volvo gniecie wszystko, nawet Bowersa w serii 7.
zalezi Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Dziwne, bo w GLE z 2024 gra jedynie ok. Bez zachwytu. Może przez kubaturę auta.
ryb55 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Panowie czy w g60 kamera cofania i kamera frontowa mają spryskiwacz?
J.D. Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 9 godzin temu, ryb55 napisał(a): Panowie czy w g60 kamera cofania i kamera frontowa mają spryskiwacz? Prawdopodobnie tak, bo jest opcja "czyszczenie kamer", ale w boju jeszcze tego nie sprawdzałem.
zalezi Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jak oceniacie prowadzenie w G60 na zawieszeniu sportowym? Bo mam wrażenie, że większa waga powoduje, że G30 LCI nieco stabilniej jeździło i mniej się przechylało.
witexus Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, zalezi napisał(a): Jak oceniacie prowadzenie w G60 na zawieszeniu sportowym? Bo mam wrażenie, że większa waga powoduje, że G30 LCI nieco stabilniej jeździło i mniej się przechylało. Ja mam professional, i jak utwardzę to po łukach jedzie jak po szynie 🙂 Nie wiem czy jwst duza roznica miedzy sportowym 1
Członkowie klubu stuffman Opublikowano 1 minutę temu Członkowie klubu Opublikowano 1 minutę temu 17 godzin temu, ryb55 napisał(a): Panowie czy w g60 kamera cofania i kamera frontowa mają spryskiwacz? tył ma, nawet sam samochód proponuje, kiedy oczyścić; z przodu nie zauważyłem 7 godzin temu, zalezi napisał(a): Jak oceniacie prowadzenie w G60 na zawieszeniu sportowym? Bo mam wrażenie, że większa waga powoduje, że G30 LCI nieco stabilniej jeździło i mniej się przechylało. ja się przesiadłem z G20 i jest znacznie bardziej miękko. pytanie, na ile to kwestia zawiasu a ile opon nie runflat Moje babyBmw: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=227956no i eM: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=322283
Rekomendowane odpowiedzi