LeśnyDziad Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada W dniu 8.11.2024 o 09:09, SieKieR napisał(a): Nie wiem jak sprawuje się nagłośnienie B&W ale ja jestem zawiedziony HK w moim G60. Fakt dopłata do HK nie była duża ale dla mnie po prostu gra to kiepsko. O ile jeśli słucham cicho jest przyzwoicie to jeśli ktoś lubi mocno to przesterowany dźwięk jest już obecny od 75%-80% skali głośności. Słabo, bardzo słabo. Jeżdżę też służbowo Skodą Octavią i nagłośnienie standardowe za które się nie dopłaca i nie ma żadnej marki gra mocniej bez przesterów. To problem głośników czy słabego wzmacniacza HK? Pamiętam jak odebrałem swoją X3 kilka lat temu to wracając do domu byłem mega zniesmaczony jakością grania (mam co prawda tylko HiFi), ale z dnia na dzień było tylko lepiej, a teraz moim zdaniem gra całkiem ładnie (mam porównanie z innym autem, w którym jest beats audio) - więc możliwe, że membrany muszą się lekko "wypracować". Podobne wrażenie miałem z zawieszeniem, pierwsze kilometry były dziwne.
bogol79 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Koła 21 & Zawieszenie adaptacyjne Professional Czy ktoś użytkuje i może podzielić się opinią jak z komfortem na takim zestawie? Jestem w trakcie zamówienia, Koła 21 wyglądają obłędnie ale zależy mi też na komforcie, dlatego dołożyłem do konfiguracji zawieszenie adaptacyjne, ponieważ tam jest możliwości wyboru sport/komfort. Cytuj
tolkapon Opublikowano Poniedziałek o 10:10 Opublikowano Poniedziałek o 10:10 Czy ktoś z was zastanawiał się nad jakimiś nakładkami na progi jak w G30,
ryb55 Opublikowano Poniedziałek o 14:37 Opublikowano Poniedziałek o 14:37 Są akcesoryjne do dokupienia Alu lub Carbon
J.D. Opublikowano Poniedziałek o 15:50 Opublikowano Poniedziałek o 15:50 Godzinę temu, ryb55 napisał(a): Są akcesoryjne do dokupienia Alu lub Carbon Możesz podesłać link?
Kinio_24 Opublikowano Wtorek o 09:51 Opublikowano Wtorek o 09:51 (edytowane) Mam oryginalny komplet listwę Alu z logiem M na sprzedaż Edytowane Wtorek o 09:53 przez Kinio_24
J.D. Opublikowano Wtorek o 09:56 Opublikowano Wtorek o 09:56 4 minuty temu, Kinio_24 napisał(a): Mam oryginalny komplet listwę Alu z logiem M na sprzedaż Jaka cena?
Kinio_24 Opublikowano Wtorek o 10:03 Opublikowano Wtorek o 10:03 600 zł za 2 szt , kupiłem sobie lecz wstawiłem carbonowe
Leo1971 Opublikowano Środa o 12:18 Opublikowano Środa o 12:18 Do tej pory nie mogę zrozumieć jak można wypuścić zestaw listw ochronnych tylko na przód. Rozumiem sprzedaż osobno przód, osobno tył, ale brak dostępności tyłu słaby.
tolkapon Opublikowano Środa o 17:41 Opublikowano Środa o 17:41 w g30 to chyba podświetlane i cztery w standardzie w m pakiecie
Kinio_24 Opublikowano wczoraj o 08:52 Opublikowano wczoraj o 08:52 w G30 ....... w G60 jest inaczej 🙂
ryb55 Opublikowano wczoraj o 10:32 Opublikowano wczoraj o 10:32 W dniu 18.11.2024 o 16:50, J.D. napisał(a): Możesz podesłać link? https://www.leebmann24.com/pl/de/product/bmw-m-einstiegsblende-aluminium-10294374 https://www.leebmann24.com/pl/de/product/bmw-m-performance-einstiegsblende-carbon-10716954
ryb55 Opublikowano wczoraj o 10:32 Opublikowano wczoraj o 10:32 W dniu 19.11.2024 o 11:03, Kinio_24 napisał(a): 600 zł za 2 szt , kupiłem sobie lecz wstawiłem carbonowe pokaż jak wyglądaja carbony na żywo
Zasłużeni forumowicze --maly-- Opublikowano 13 godzin temu Zasłużeni forumowicze Opublikowano 13 godzin temu Jeszcze ze dwa modele i trzeba będzie sobie kierownicę dokupować...
Zasłużeni forumowicze wehyr Opublikowano 3 godziny temu Zasłużeni forumowicze Opublikowano 3 godziny temu 9 godzin temu, --maly-- napisał(a): Jeszcze ze dwa modele i trzeba będzie sobie kierownicę dokupować... 😄
maciej_cie Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Oj tam. Kilkanaście lat temu, w salonie Opla w ramach wyposażenia dodatkowego były "drzwi". Konkretnie w przypadku Astry II.
J.D. Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wiecie co jest ciekawe? Jestem na wielu zagranicznych grupach i forach dotyczących G60. W większości, ludzie mega jarają się tymi samochodami i są z nich zadowoleni. Tylko w Polsce wylewa się tyle gorzkich żali na G60.
Rekomendowane odpowiedzi