mario1989 Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 8.5 jest lepszym systemem 😉 9 jest na androidzie i montują do słabszych wersji czyli np seria 1 itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca To jest dziwny świat niby nowszą, a gorszy 😄 Pytanie mam do osób co już mają G60 co można wykupić w aplikacji BMW? Coś ciekawego jest w ofercie i jak ona wygląda, bo już pisałem maile do BMW i nikt nie może mi napisać co jest dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franczes_ka Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia W dniu 27.07.2024 o 14:35, kivlov napisał(a): To jest dziwny świat niby nowszą, a gorszy 😄 Pytanie mam do osób co już mają G60 co można wykupić w aplikacji BMW? Coś ciekawego jest w ofercie i jak ona wygląda, bo już pisałem maile do BMW i nikt nie może mi napisać co jest dostępne. Mi się wyświetla do dokupienia Traffic Camera Information, Driving Assistant Plus, Asystent Parkowania Proffesional, Efekty Welcome Light i BMW Service Inclusive 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Czyli dużo tego nie ma 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valiumpiotr Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 20 godzin temu, franczes_ka napisał(a): Mi się wyświetla do dokupienia Traffic Camera Information, Driving Assistant Plus, Asystent Parkowania Proffesional, Efekty Welcome Light i BMW Service Inclusive 🙂 Jaki silnik? Ceny takie same jak w konfiguratorze czy inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1989 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Jakie masz wyposażenie? Bo ja nie mam opcji dokupienia asystenta plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryb55 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia W dniu 2.08.2024 o 15:40, kivlov napisał(a): Czyli dużo tego nie ma 😞 Ac o byś jeszcze chciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubul Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Czy jezdzi ktos z Was 550e? Jakie jest srednie spalanie na trasie na dluzszym dystanie (kilkaset km) przy predkosciach autostradowych 140-160kmh? Mowie tu o sytuacji ze bateria się rozładuje i wszystko ciągnie silnik spalinowy. Jak wtedy z elastycznoscia, przyspieszeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidpl Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Ktoś pisał o tym w którymś temacie o g60. Akumulator się doładowuje przy hamowaniu, więc to nie jest tak, że po 100km jest jazda bez prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atri Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia W dniu 17.08.2024 o 17:02, kubul napisał(a): Czy jezdzi ktos z Was 550e? Jakie jest srednie spalanie na trasie na dluzszym dystanie (kilkaset km) przy predkosciach autostradowych 140-160kmh? Mowie tu o sytuacji ze bateria się rozładuje i wszystko ciągnie silnik spalinowy. Jak wtedy z elastycznoscia, przyspieszeniem? 9-10l przy średniej 150 kmh, on nigdy nie ma baterii na 0%, jest rekuperacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużeni forumowicze luk_byd Opublikowano 6 Września Zasłużeni forumowicze Udostępnij Opublikowano 6 Września Tez tak macie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo9 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września tak, kazdy to ma. jeszcze na slupku B, w po otwarciu drzwi tez jest wytloczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryb55 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Jemu raczej chodzi o nierówne szpary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buster12 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Chyba chodzi o "5", która jest niesymetrycznie wytłoczona - z jednej zgrywa się z linią dekoru, z drugiej już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużeni forumowicze s0nar Opublikowano 8 Września Zasłużeni forumowicze Udostępnij Opublikowano 8 Września Covidowy model, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popsbangs Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Orientuje się ktoś może, czy BMW planuje wprowadzić do "niższych" wersji silnikowych pełne oświetlenie ambient (listwa zamiast pasków)? Kiedyś trafiłem na informację, że coś takiego jest planowane, ale zgubiłem ten wątek. Może to jest głupie, ale jest to dla mnie "big deal" 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużeni forumowicze luk_byd Opublikowano 10 Września Zasłużeni forumowicze Udostępnij Opublikowano 10 Września W dniu 8.09.2024 o 22:48, buster12 napisał(a): Chyba chodzi o "5", która jest niesymetrycznie wytłoczona - z jednej zgrywa się z linią dekoru, z drugiej już nie. Chodzi o to że z jednej strony (lewej) 5 jest kursywą, a z prawej jest bardziej normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlar Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września W dniu 6.09.2024 o 10:20, luk_byd napisał(a): Tez tak macie? U mnie też tak jest. Faktycznie dziwne. Jak będę w salonie to się przyjrzę w innych modelach, czy też tak mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Nigdy na to nie zwróciłem uwagi. Mam odbiór za tydzień lub dwa więc dam znać jak wyjdzie u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg85 Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września W dniu 10.09.2024 o 07:39, luk_byd napisał(a): Chodzi o to że z jednej strony (lewej) 5 jest kursywą, a z prawej jest bardziej normalnie. W moim egzemplarzu tak nie ma. Po obu stronach "5" nie jest kursywą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieKieR Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 13 godzin temu, mg85 napisał(a): W moim egzemplarzu tak nie ma. Po obu stronach "5" nie jest kursywą Ciekawe, Wszucisz zdjęcia z obu stron? Kiedy odbierany samochód? U mnie jest tak jak u luk_byd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużeni forumowicze luk_byd Opublikowano 16 Września Zasłużeni forumowicze Udostępnij Opublikowano 16 Września W dniu 17.08.2024 o 17:02, kubul napisał(a): Czy jezdzi ktos z Was 550e? Jakie jest srednie spalanie na trasie na dluzszym dystanie (kilkaset km) przy predkosciach autostradowych 140-160kmh? Mowie tu o sytuacji ze bateria się rozładuje i wszystko ciągnie silnik spalinowy. Jak wtedy z elastycznoscia, przyspieszeniem? Generalnie jest tak że jak auto pokazuje że bateria ma 5%, to bateria w rzeczywistości ma około 13-15%. To zabezpieczenie przed zbyt głębokim rozładowaniem baterii (spadkiem napięcia progowej wartości ogniw) oraz dodatkowo właśnie zarezerwowanie energii dla boosta. Silnik spalinowy też zawsze doładuje baterie, tak aby utrzymywać to zadane min. Zauważacie że jak się toczycie na rozładowanej baterii i odpali się silnik, to z początku pali 11-14l/100km (chwilowe rzecz jasna) a nie 6-8l/100km. Wtedy wlaśnie naprędce jest doładowywana bateria o te 1-2-3-5%. Oczywiście z hamowania też się doładowywuje ale w trasie takich jest raczej mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubul Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Pojawila sie opcja sportowych foteli M za 23 tys (w pakiecie jest skorzana tapicerka). Ktos ma opinie na ich temat vs komforty? Dodatkowo chyba podrozaly pakiety repair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_cie Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Pakiety repair są generalnie kosmicznie drogie przy opcji 5 lat. Przeskok z 4 lat jest ponad 2x ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hernandes Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Czy widzieliście ostatnio nowe 5 w salonach? Dziwna sprawa, ale jakby zniknęły. Również nie widziałem ich na parkingu samochodów testowych. Wymiotło. Czy mi się coś zdaje? Czy to ta afera z hamulcami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi