Skocz do zawartości

Drive Recorder

Jacek-Pz

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawiałem dziś z kimś z bmw w sprawie drive rocordera z dwoma osobami. Twierdzą że powinien być drive recorder do kupienia w aplikacjach są zdziwieni że nie ma. Zapytałem w takim razie czy mi go wgrają na serwisie bo ja go nie mam. Niestety nie odebrałem pokonsultacyjnego telefonu od bmw. Kolejny tel wykonam jutro. Zakładam ze coś ktoś pomylił i będzie pupa z tego no ale nic poczekam ....

Informacje że mam do kupienia tylko dziennik podróży spotkała się ze stwierdzeniem ze mam wszystko w samochodzie i do mojego dokupić się nic już więcej nie da. Ech ....

....

Co do innych Drive Recorderow - pewnie są, ale to biorąc pod uwagę możliwości techniczne X7 jakby krok w tył… no i kable trzeba poprowadzić, cóż tam będzie przyklejone… mi by przeszkadzało

Dokładałem w G05 kamerkę u dealera (kamerka Alpine) i szczerze polecam - koszt zabawy około 1.500 PLN, kabelki puszczone wzorowo a dzięki temu, ze kamerka jest na stałe podłączona pod Aku ma tryb uszkodzeń i wybudzania w przypadku szkód parkingowych.

Po roku używania nie wyobrażam sobie bez niej życia także z innego powodu - ma opcję ostrzegania o radarach i aktualnie to dla mnie ważniejsza funkcja niż sama kamera :lol: . Szczególnie przydatna na wakacjach, w innych krajach :cool2: .

U mnie powiedzieli że Drive recordera nie da się wgrać bo mam kamery 360 ale jest ich za mało :shock: Co do dodatkowych kamer to poszedł bym w te orginalne bo podobną są ulepszone i oobsługuje się wyświetlaczem auta. Czy coś ktoś wie na ten temat ?